Laatste nieuws over ouders
1 t/m 20 (van 102 artikelen)
17 dec 8:06
Kinderen van ouders met een lager inkomen of opleidingsniveau beginnen al voor de basisschool met een achterstand. Ze halen die gedurende hun schoolloopbaan niet in.
7 aug 8:13
Vanwege het zomerse weer treft Amsterdam dit weekend weer een aantal extra maatregelen om de drukte te spreiden in parken en op zwemplaatsen.
16 jul 12:06
In Nederland laten ouders uit Marokko en Turkije hun kinderen het minst vaak inenten tegen meningokokkenziekte, maakte het Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu (RIVM) bekend.
15 jun 12:15
Nederlandse mannen zijn steeds ouder bij de geboorte van een kind. De gemiddelde leeftijd is 34 jaar en twee maanden, dat is ruim twee maanden ouder dan vijf jaar geleden toen mannen gemiddeld precies 34 jaar waren.
11 mei 17:33
De leeftijd waarop Nederlandse vrouwen hun eerste kind krijgen, is de 30 dicht genaderd. Gemiddeld waren ze vorig jaar 29,9 jaar, zo blijkt uit de laatste cijfers die het Centraal Bureau voor de Statistiek een dag voor Moederdag heeft gepubliceerd.
3 jan 22:01
Het had weinig gescheeld of ik had dit speciale onderonsje gemist. In de lobby van ons hotel in Medina kwam onze groep 's avonds elke keer bij elkaar, pratend over van alles, koetjes en kalfjes en tal van andere randzaken.
22 apr 22:00
De vereniging 'Al Bouchra' gevestigd in Rabat ondersteunt kinderen met dyslexie.
8 mrt 17:01
De veertienjarige jongen uit het Friese dorp Katlijk die vorig jaar zijn beide ouders doodstak met een mes, heeft de maximale straf van twaalf maanden jeugddetentie en jeugd-tbs gekregen.
9 sep 10:01
Voor deze cursus geldt een verplichte deelname, het initiatief maakt deel uit van de strijd tegen het grote aantal verkeersongelukken in het land.
3 mei 9:20
Caféhouders in Tanger reageren woedend nadat de gemeenteraad heeft besloten om de lokale belastingen te verhogen.
26 apr 10:35
Op zondag 23 april presenteerde het Samenwerkingsverband van Marokkaanse Nederlanders (SMN) de handreiking ‘In gesprek met ouders over radicalisering’.
18 jan 8:03
De ouders van de leerlingen laten het er niet bij zitten en nemen gerechtelijke stappen.
2 aug 13:29
Een man en een vrouw uit Arizona hebben hun kind alleen thuis gelaten, zodat zij in de wijk Pokémon Go konden spelen.
6 aug 11:06
Meer dan 40.000 mensen hebben hun handtekening gezet onder de 'papa-petitie' van het blad Ouders van Nu, dat pleit voor langer kraam- en ouderschapsverlof voor vaders.
23 jul 14:47
China zet mogelijk na 35 jaar een streep door zijn strikte éénkindpolitiek en overweegt ouders toe te staan een tweede kind te krijgen.
19 jun 15:59
Van de vaders die recht hebben op ouderschapsverlof maakt maar één op de vier daar ook echt gebruik van.
17 jun 10:43
Als jonge moslims radicaliseren, voelen hun ouders zich machteloos.
17 apr 16:30
Vrouwen geven langer borstvoeding, blijkt uit een langlopend onderzoek van TNO. Na zes maanden geeft 39 procent van de vrouwen haar baby nog de borst, blijkt uit de data van dit jaar.
27 jan 11:07
Dat kinderen met een sterke eigen mening op latere leeftijd voor problemen kunnen zorgen is een feit. Maar als ze nog klein zijn is het genieten geblazen.
6 jun 12:00
Vijfduizend alleenstaande ouders in de bijstand raken een extra toeslag waar zij recht op hebben kwijt als het toeslagenstelsel op de schop gaat.
1 2 3 > >>

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi