Laatste nieuws over overheid
1 t/m 20 (van 96 artikelen)
22 apr 23:10
Marokko heeft woensdag een nieuwe internetdienst gelanceerd bedoeld om administratieve procedures te vergemakelijken
16 feb 6:24
De Amerikaanse minister Antony Blinken van Buitenlandse Zaken zei dat de Verenigde Staten "verontwaardigd" zijn over een raketaanval bij het vliegveld van Erbil in Noord-Irak.
19 dec 18:48
Het risiconiveau wat betreft coronabesmettingen is vanaf zaterdag in heel Nederland 'zeer ernstig'. Dat blijkt uit het corona-dashboard van de Rijksoverheid.
13 nov 19:12
Slecht 23% van de Marokkanen heeft vertrouwen in Marokkaanse overheidsinstellingen, de regering en de politieke partijen in het land.
25 okt 20:52
De Marokkaanse regering benadrukt dat de publicatie van de aanstootgevende beelden het "gebrek aan volwassenheid" weerspiegelt
22 sep 16:41
D66-fractievoorzitter Rob Jetten wil dat vlogger/zangeres Famke Louise het geld dat ze eerder dit jaar kreeg voor een campagne vanuit de Rijksoverheid om coronamaatregelen te promoten, terugbetaalt.
16 jul 20:37
Wie in het buitenland in de problemen komt, kan met het ministerie van Buitenlandse Zaken (BuZa) voortaan ook whatsappen. Na een succesvolle pilot is WhatsApp sinds dinsdag een vast communicatiemiddel van het contactcentrum van BuZa.
22 mei 11:02
De Amerikaanse regering is van plan sancties op te leggen aan meerdere Chinese beveiligingsbedrijven, waaronder de grote producent van bewakingscamera's Hikvision. Dat meldden ingewijden bij het Witte Huis.
14 mei 8:53
WhatsApp heeft een recent ontdekt afluisterlek maandag gedicht. De berichtendienst, onderdeel van Facebook, merkte begin mei dat er een kwetsbaarheid in de software zat waarmee afluistersoftware kon worden geïnstalleerd.
11 mei 14:31
De lange wachttijden voor rijexamens zijn voorbij. Iedereen kan binnen de met de overheid afgesproken termijn van zeven weken afrijden.
29 apr 13:52
Alle justitiële boetes vanaf 75 euro kunnen met ingang van woensdag gespreid worden betaald als de betrokkene niet in staat is de boete in één keer te betalen. Sinds begin dit jaar gold dit al voor boetes na verkeersovertredingen.
23 apr 18:02
Het Myanmarese hooggerechtshof heeft het hoger beroep afgewezen van twee verslaggevers van persbureau Reuters.
15 apr 12:40
Aan de daling van het aantal geregistreerde misdrijven is een einde gekomen. In het eerste kwartaal was er een stijging met 5 procent ten opzichte van dezelfde periode vorig jaar.
13 mrt 11:01
Verpleegkundigen en gezondheidszorg technici werkzaam in openbare ziekenhuizen gaan 3 dagen, verspreid over 3 weken, staken.
8 mrt 19:01
Islamitische organisaties hebben na het vrijdaggebed in de As-Soennah-moskee de overheid opgeroepen moslims in dit land te beschermen tegen haat en discriminatie.
5 nov 8:05
Zij vinden het aanbod van de overheid onvoldoende.
7 aug 21:32
Het Marokkaanse ministerie van Binnenlandse Zaken heeft aangekondigd dat 76 overheidsfunctionarissen zijn ontslagen, na het ontslag van de minister van Economie en Financiën.
6 aug 8:02
De Marokkaanse overheid dringt aan op grondig onderzoek naar een aantal nog te voltooien door de overheid gefinancierde projecten, met de belofte om 'verloren gegane gelden' terug te vorderen.
5 jul 16:19
Een programmeur wordt in Israël verdacht van een poging gevoelige cybertechnologie te verkopen.
2 jul 13:23
De inburgering van nieuwkomers gaat op de schop.
1 2 3 > >>

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi