Laatste nieuws over overval
41 t/m 60 (van 232 artikelen)
7 sep 16:50
De Franse autoriteiten hebben drie mensen opgepakt na de vondst van bestanddelen van explosieven. De verdachten claimen volgens de autoriteiten dat ze een bankoverval aan het voorbereiden waren, maar worden verdacht van terroristische activiteiten.
4 sep 21:02
De bende had het al voor langere tijd gemunt op verschillende bankfilialen in de regio.
4 sep 10:34
De politie in Tetouan heeft vrijdagavond twee personen gearresteerd voor hun vermeende betrokkenheid bij de overval op een geldtransactiekantoor.
24 aug 11:49
Maandag vond een overval plaats op een benzinestation in Salé, een klant van het benzinestation raakte daarbij gewond.
27 jul 19:31
Marokkaans-jeugdinternational Bouskal vertelde aan Al Yaoum24 over de recente aanval op hem in Martil. Zijn moeder was daarbij aanwezig en vraagt om rechtvaardigheid, ze doet daarvoor zelfs een beroep op Koning Mohammed VI.
22 jul 22:00
Een opmerkelijk tafereel onlangs in een bank in Tanger, de verdachte in kwestie kon heel gemakkelijk worden ingerekend.
16 mei 15:08
Overvallen zijn niet ongebruikelijk in de hoofdstad van Marokko, Casablanca. De ene overval is wel misselijkmakender dan de ander.
15 mei 18:26
Een man van Marokkaanse afkomst is het slachtoffer geweest van een brute overval die plaatsvond in Buenos Aires in Argentinië.
5 mei 10:35
De politie in Aït Melloul arresteerde woensdag twee recidivisten, die vermoedelijk banden hebben met een crimineel netwerk gespecialiseerd in gewelddadige overvallen.
2 apr 15:00
De 32-jarige vrouw die samen met een 34-jarige man was opgepakt nadat een mogelijke betrokkene van een woningoverval in Arnhem was aangereden, is zaterdagavond weer op vrije voeten gekomen. Ze blijft nog wel verdachte in de zaak, liet de politie zondag weten.
31 mrt 20:03
Een 32-jarige vrouw en een 34-jarige man uit Arnhem zijn donderdagavond gearresteerd nadat een man om het leven was gekomen die hun woning had overvallen.
5 mrt 19:02
De politie heeft zaterdag een vijftienjarige jongen aangehouden die gewapend met een mes een overval wilde plegen op een tankstation aan de Vaanweg in Rotterdam.
27 dec 8:04
De Franse politie heeft in Bordeaux na een wilde achtervolging een roofovervaller gearresteerd die, zo bleek na zijn aanhouding, ook verdacht wordt van een onthoofding bij Parijs.
13 dec 22:02
De kracht van sociale media blijkt maar weer!
29 nov 9:00
Een bende die wijken in Casablanca voor langere tijd in de greep hield is onlangs ontmanteld.
28 nov 15:30
De politie van Demnate heeft een zware crimineel gearresteerd nadat hij meerdere slachtoffers had gemaakt.
09:54
In Fes kijken ze er niet meer raar van op, overvallen op klaarlichte dag.
3 okt 13:04
De overvallers die realityster Kim Kardashian maandagochtend in Parijs hebben beroofd, sloten haar op in de badkamer van haar luxe huis.
23 sep 12:43
Verzet van slachtoffers of omstanders leidt ertoe dat overvallers geweld gebruiken in plaats van stoppen met de overval.
20 sep 16:04
Een beruchte crimineel die het in de nachten gemunt had op taxichauffeurs heeft de stad Casablanca geruime tijd geteisterd.
< 1 2 3 4 5 > >>

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi