Laatste nieuws over oxford
1 t/m 20 (van 39 artikelen)
20 mrt 14:26
Als AstraZeneca niet genoeg coronavaccins levert aan de Europese Unie, kan de EU de export ervan aan andere landen verbieden.
5 feb 14:46
Het coronavaccin van farmaceut AstraZeneca en de Britse universiteit Oxford werkt volgens die universiteit even goed tegen de Britse coronamutatie als tegen de daarvoor bekende variant van het virus.
2 feb 19:57
Polen, Zweden en België kiezen ervoor om geen ouderen in te enten met het vaccin van de Brits-Zweedse farmaceut AstraZeneca en de universiteit van Oxford.
28 jan 15:19
Het coronavaccin van AstraZeneca moet alleen worden toegediend aan mensen onder de 65.
26 jan 22:11
Farmaceut AstraZeneca werkt samen met de Universiteit van Oxford aan een nieuw vaccin voor de Zuid-Afrikaanse variant van het coronavirus.
21 jan 19:29
Marokko en een aantal andere landen moeten nog een paar dagen wachten op de ontvangt van het vaccin tegen het coronavirus.
20 jan 14:04
Rusland wil zijn coronavaccin Spoetnik V ook aan landen in de Europese Unie leveren.
19 jan 20:06
Marokkaanse zorgautoriteiten zijn op zoek naar andere leveranciers voor het vaccin tegen het coronavirus
7 jan 19:25
Het Marokkaanse Ministerie van Volksgezondheid heeft woensdag de goedkeuring aangekondigd voor het gebruik van het AstraZeneca-vaccin in de strijd tegen het coronavirus
3 jan 12:47
In het Verenigd Koninkrijk wordt het inenten van inwoners tegen het coronavirus volgende week verder opgevoerd.
31 dec 15:04
De Marokkaanse geneesmiddelenregistratiecommissie (AMM) start vandaag met de goedkeuringsprocedure voor de vaccins van Oxford/AstraZeneca en Sinopharm.
30 dec 8:29
De Britse autoriteiten hebben groen licht gegeven voor het gebruik van het coronavaccin van Oxford en AstraZeneca.
8 dec 14:35
Het coronavaccin van farmaceut Pfizer en biotechnoloog BioNTech voldoet aan de veiligheids- en effectiviteitseisen die de Amerikaanse medicijnenwaakhond FDA stelt.
27 nov 15:17
Het is logisch dat in deze fase van de ontwikkeling kritische vragen worden gesteld over de werkzaamheid van een mogelijk coronavaccin van de Brits-Zweedse farmaceut AstraZeneca.
26 nov 19:53
Er komt waarschijnlijk een nieuw internationaal onderzoek naar het coronavaccin van farmaceut AstraZeneca.
26 nov 13:29
De werking van het coronavaccin van farmaceut AstraZeneca, die bij de ontwikkeling ervan optrekt met de universiteit van Oxford, roept steeds meer vragen op.
16 nov 13:06
De Europese toezichthouder voor medicijnen kijkt alvast of een derde coronavaccin geschikt is om op de markt te brengen.
23 okt 15:26
De Franse Justitie heeft de Zwitserse islamdeskundige Tariq Ramadan, die reeds wordt vervolgd voor verkrachting van vier vrouwen, donderdag opnieuw in verdenking gesteld.
1 okt 8:47
Het Europees Geneesmiddelen Agentschap (EMA) begint binnenkort aan een versnelde evaluatie van het potentiële coronavaccin dat wordt ontwikkeld door de Universiteit van Oxford en farmaceut AstraZeneca
12 sep 16:22
Het farmaciebedrijf AstraZeneca en de Universiteit van Oxford hebben de klinische test van hun experimentele coronavaccin hervat.
1 2 >

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi