Laatste nieuws
21 t/m 40 (van 76712 artikelen)
18 mei 1:04
Vervuiling eist wereldwijd nog steeds negen miljoen levens per jaar, zo heeft een commissie van onderzoekers becijferd in het wetenschappelijke tijdschrift The Lancet Planetary Health.
18 mei 0:25
De voortdurende ontkenning van gerechtigheid voor de Palestijnse bevolking resulteert in terugkerende tragedies zoals de moord op Al Jazeera-journaliste Shireen Abu Akleh.
17 mei 22:37
Het is niet meer nodig een PCR-test te overleggen bij aankomst in Marokko met het vliegtuig.
17 mei 21:28
Oud-politicus Mohamed Rabbae is op 81-jarige leeftijd overleden, meldt het Landelijk Beraad Marokkanen. Hij was in 1994 samen met Ina Brouwer duo-lijsttrekker van GroenLinks.
17 mei 18:57
Het stadsbestuur van Grenoble, in het zuidoosten van Frankrijk, heeft besloten om het dragen van een boerkini - een zwempak dat het volledige lichaam en het hoofd bedekt - toe te staan in alle publieke zwembaden.
17 mei 17:15
De Tweede Kamer vindt dat het kabinet meer tempo moet maken met het lachgasverbod.
17 mei 16:16
Oekraïne heeft de vredesonderhandelingen met Rusland dinsdag opgeschort.
17 mei 15:50
Het Openbaar Ministerie heeft dinsdag in hoger beroep opnieuw een gevangenisstraf van twintig jaar en tbs geëist tegen Silfano M. (28) voor het doodschieten van de Rotterdamse rapper Feis.
17 mei 14:22
Het kabinet grijpt de aanloop naar het WK Voetbal in Qatar aan om in gesprek te blijven met de autoriteiten over de verbetering van de mensenrechtensituatie en de rechten van arbeidsmigranten.
17 mei 14:09
Afghanistan heeft de onafhankelijke mensenrechtencommissie in het land ontbonden omdat die volgens de Taliban-autoriteiten "niet meer noodzakelijk" is.
17 mei 13:26
Nederland mag doorgaan met de export van wapensystemen naar Egypte. Het gerechtshof in Den Haag wees de eis van enkele vredes- en mensenrechtenorganisaties af om de uitvoer van militaire goederen stop te zetten.
17 mei 13:19
Rusland heeft twee Finse diplomaten uitgewezen als reactie op de uitzetting van twee medewerkers van de Russische ambassade in Helsinki.
17 mei 11:06
De door Iran gesteunde sjiitische beweging Hezbollah en haar bondgenoten zijn hun meerderheid in het parlement van Libanon kwijt, blijkt uit de uitslag van de verkiezingen van zondag.
17 mei 10:46
In de Libische hoofdstad Tripoli zijn gevechten uitgebroken na de komst van een regeringsploeg uit het noordoosten die claimt de wettige regering van het hele land te zijn.
17 mei 10:17
De universiteiten in ons land gaan gevluchte Oekraïense studenten voor het komende collegejaar minder collegegeld vragen dan het bedrag dat normaal is voor studenten van buiten de Europese Economische Regio.
17 mei 7:07
Na meer dan twee jaar sluiting zijn de grenzen van Ceuta en Melilla met Marokko in de nacht van maandag op dinsdag heropend.
16 mei 22:47
Het ministerie van Volksgezondheid is maandag gestart met een nationale campagne om borstvoeding te bevorderen.
16 mei 22:35
Moskee Bilal in het Noord-Franse Beauvais mag onmiddellijk weer open, heeft de rechtbank in Amiens besloten.
16 mei 21:53
Israël is gestart met het werven van Marokkaanse ingenieurs om het tekort in Israël op te vullen.
16 mei 20:56
Marokko wil het pleziervaarttoerisme ontwikkelen om havensteden het hele jaar door aantrekkelijker te maken voor vermogende toeristen.
< 1 2 3 4 > >>

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi