Laatste nieuws over pakistan
1 t/m 20 (van 295 artikelen)
26 sep 13:16
De Pakistaanse hoofdverdachte van de steekpartij bij het voormalige kantoor van het satirische weekblad Charlie Hebdo in Parijs heeft een bekentenis afgelegd.
25 sep 21:04
De autoriteiten zien de steekpartij als een terroristische daad.
25 sep 16:51
De hoofdverdachte van de steekpartij in Parijs is een man uit Pakistan.
8 sep 11:16
Pakistan is opnieuw opgeschrikt door de verkrachting van en de moord op een kind.
14:16
De Pakistaanse premier Imran Khan heeft tegen het parlement gezegd dat hij er niet aan twijfelt dat India achter de aanslag op de aandelenbeurs in Karachi zit.
29 jun 9:44
Onbekende schutters hebben maandag de beurs van Pakistan in Karachi onder vuur genomen. Dat zei de aandelenbeurs in een verklaring.
26 jun 3:22
De Pakistaanse premier Imran Khan ligt onder vuur van de oppositie, nadat hij voormalig al-Qaeda-leider Osama bin Laden donderdag in het parlement een "martelaar" noemde.
8 jun 12:18
Het aantal vastgestelde coronabesmettingen in Pakistan is de 100.000 voorbij. Experts verwachten dat het nog minstens een maand kan duren voordat de virusuitbraak daar haar hoogtepunt bereikt.
23 mei 3:18
Er zijn tachtig lichamen gevonden nadat vrijdag een Pakistaans passagiersvliegtuig is neergestort met bijna honderd mensen aan boord.
22 mei 16:07
Zeker twee inzittenden van het in Pakistan neergestorte passagiersvliegtuig hebben de crash overleefd. Dat melden de Pakistaanse luchtvaartautoriteiten.
22 mei 14:32
Een passagiersvliegtuig met 98 mensen aan boord is vrijdag neergestort in een woonwijk van de Pakistaanse stad Karachi. De crash gebeurde toen het toestel wilde landen op een vliegveld bij de stad.
7 mei 13:04
Ondanks stijgende aantallen besmettingen en doden heft Pakistan zaterdag de lockdown in het land op.
1 apr 14:15
Een man uit Kashmir heeft gedaan alsof hij dood was om de reisbeperkingen in zijn land te omzeilen.
22 mrt 9:43
In de Gazastrook zijn de eerste twee gevallen van besmettingen met het coronavirus geconstateerd. Dat maakten de autoriteiten in Gaza bekend.
27 feb 18:12
Protesten tegen een omstreden minderhedenwet in India zijn opnieuw uit de hand gelopen.
23 feb 16:24
Enkele buurlanden van Iran hebben de grenzen met het land gesloten vanwege het nieuwe coronavirus dat daar om zich heen grijpt. Turkije, Pakistan en Afghanistan maakten zondag bekend dat te doen.
17 feb 20:22
"We zijn volledig toegewijd om te strijden tegen alle vormen van populisme die islamofobie gebruiken om stemmen te winnen", zei het VN-hoofd
1 feb 11:43
De Pakistaanse regering heeft de noodtoestand uitgeroepen wegens een sprinkhanenplaag. De vraatzuchtige insecten bedreigen de voedselproductie van het Zuid-Aziatische land.
10 jan 17:01
Zeker dertien mensen zijn vrijdag gedood door een bomexplosie kort na het avondgebed in een moskee in het zuidwesten van Pakistan.
27 dec 9:03
In de Indiase deelstaat Uttar Pradesh is vrijdag het mobiele internet afgesloten vanwege de aanhoudende protesten. Ook zetten de autoriteiten duizenden agenten in om de menigte in toom te houden.
1 2 3 > >>

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi