Laatste nieuws over pakistan
41 t/m 60 (van 299 artikelen)
21 mei 17:14
ChristenUnie-leider Gert-Jan Segers en Europees lijsttrekker Peter van Dalen pleiten voor een Europese zwarte lijst voor landen die structureel de vrijheid van godsdienst schenden.
27 feb 12:34
Pakistan heeft woensdag luchtaanvallen uitgevoerd op doelen in het door India bestuurde Kashmir en claimt twee Indiase vliegtuigen in zijn eigen luchtruim te hebben neergeschoten.
5 nov 14:03
De advocaat van Asia Bibi, de vrouw die onlangs door het hooggerechtshof in Pakistan is vrijgesproken van godslastering, is vrijdag uit Pakistan gevlucht.
18 sep 10:34
Het schip van de Pakistaanse marine legde maandag 17 september aan in Casablanca, als onderdeel van een bezoek dat zal duren tot 20 september.
31 aug 11:59
Pakistaanse politici hebben opgetogen gereageerd op het afblazen van de cartoonwedstrijd van Geert Wilders.
31 aug 11:30
Minister Ferd Grapperhaus van Justitie en Veiligheid heeft er "begrip" voor dat Geert Wilders afziet van de cartoonwedstrijd die hij wilde organiseren.
30 aug 13:30
De Pakistaanse protestmars tegen plannen van Geert Wilders om een cartoonwedstrijd te houden over de profeet Mohammed (saw) wordt volgens plaatselijke media gestaag groter.
27 aug 17:04
De Pakistaanse islamitische partij TLP gaat met een protestmars demonstreren tegen de cartoonwedstrijd van PVV-leider Geert Wilders.
16 jan 20:59
In Pakistan hebben meer dan 1800 islamitische geestelijken een fatwa uitgevaardigd, waarin ze zelfmoordaanslagen veroordelen. De Pakistaanse regering heeft dinsdag de tekst ervan bekendgemaakt.
1 jan 16:46
De Amerikaanse president Trump is op nieuwjaarsdag fel uitgevaren tegen bondgenoot Pakistan.
12 jun 16:10
Een man uit Pakistan is ter dood veroordeeld voor een bericht op Facebook.
6 apr 15:15
Pakistan is verheugd met de sterke band die het heeft met Marokko en de vorderingen die het Koninkrijk gemaakt heeft onder leiding van Koning Mohammed VI.
13 feb 18:04
Door een bomaanslag in de Pakistaanse stad Lahore zijn maandag ten minste tien doden gevallen, onder wie een paar politie-agenten. De Engelstalige krant Dawn meldde dat zeker dertig mensen gewond zijn geraakt.
8 feb 8:03
Pakistan gaat kindhuwelijken harder aanpakken en voert zwaardere straffen in tegen diegenen die zich schuldig maken aan dit misdrijf, dat ongeveer één op de vijf Pakistaanse meisjes treft.
6 jan 8:04
Vrouwen die in de Pakistaanse provincie Punjab wonen, kunnen het voortaan met één druk op een knop op hun smartphone melden als ze lastig gevallen worden door mannen.
16:03
De Pakistaanse minister van Defensie Khawaja Asif heeft Israël met een atoomaanval gedreigd nadat hij in een nepnieuwsbericht op internet was getrapt.
12 nov 21:15
Door een aanslag bij een heiligdom in Pakistan zijn zaterdag zeker 43 mensen om het leven gekomen. De bomaanslag was op een afgelegen heiligdom bij de plaats Hub, ten noorden van Karachi.
6 okt 18:12
Het Pakistaanse parlement heeft donderdag unaniem een wet aangenomen tegen eerwraak.
24 sep 14:31
Minstens 23 inzittenden van een bus zijn vrijdagavond omgekomen en drie gewond geraakt toen het voertuig in Pakistan een afgrond inreed.
4 sep 16:30
Bangladesh heeft zaterdag het doodvonnis voltrokken van de veroordeelde mediatycoon en moslimleider Mir Quasem Ali.
< 1 2 3 4 5 > >>

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi