Laatste nieuws over pakistan
41 t/m 60 (van 328 artikelen)
8 jun 12:18
Het aantal vastgestelde coronabesmettingen in Pakistan is de 100.000 voorbij. Experts verwachten dat het nog minstens een maand kan duren voordat de virusuitbraak daar haar hoogtepunt bereikt.
23 mei 3:18
Er zijn tachtig lichamen gevonden nadat vrijdag een Pakistaans passagiersvliegtuig is neergestort met bijna honderd mensen aan boord.
22 mei 16:07
Zeker twee inzittenden van het in Pakistan neergestorte passagiersvliegtuig hebben de crash overleefd. Dat melden de Pakistaanse luchtvaartautoriteiten.
22 mei 14:32
Een passagiersvliegtuig met 98 mensen aan boord is vrijdag neergestort in een woonwijk van de Pakistaanse stad Karachi. De crash gebeurde toen het toestel wilde landen op een vliegveld bij de stad.
7 mei 13:04
Ondanks stijgende aantallen besmettingen en doden heft Pakistan zaterdag de lockdown in het land op.
1 apr 14:15
Een man uit Kashmir heeft gedaan alsof hij dood was om de reisbeperkingen in zijn land te omzeilen.
22 mrt 9:43
In de Gazastrook zijn de eerste twee gevallen van besmettingen met het coronavirus geconstateerd. Dat maakten de autoriteiten in Gaza bekend.
27 feb 18:12
Protesten tegen een omstreden minderhedenwet in India zijn opnieuw uit de hand gelopen.
23 feb 16:24
Enkele buurlanden van Iran hebben de grenzen met het land gesloten vanwege het nieuwe coronavirus dat daar om zich heen grijpt. Turkije, Pakistan en Afghanistan maakten zondag bekend dat te doen.
17 feb 20:22
"We zijn volledig toegewijd om te strijden tegen alle vormen van populisme die islamofobie gebruiken om stemmen te winnen", zei het VN-hoofd
1 feb 11:43
De Pakistaanse regering heeft de noodtoestand uitgeroepen wegens een sprinkhanenplaag. De vraatzuchtige insecten bedreigen de voedselproductie van het Zuid-Aziatische land.
10 jan 17:01
Zeker dertien mensen zijn vrijdag gedood door een bomexplosie kort na het avondgebed in een moskee in het zuidwesten van Pakistan.
27 dec 9:03
In de Indiase deelstaat Uttar Pradesh is vrijdag het mobiele internet afgesloten vanwege de aanhoudende protesten. Ook zetten de autoriteiten duizenden agenten in om de menigte in toom te houden.
20 dec 10:13
Protesten tegen een omstreden minderhedenwet in India zijn opnieuw uit de hand gelopen. Veiligheidstroepen vuurden in Lucknow traangas af en voerden charges uit.
18 dec 10:18
Het Indiase Hooggerechtshof buigt zich vanaf januari over de omstreden minderhedenwet van de regering-Modi.
17 dec 9:16
Een speciale rechtbank in Pakistan heeft oud-president Pervez Musharraf ter dood veroordeeld vanwege hoogverraad.
15 dec 16:11
Het dodental van de protesten tegen een nieuwe wet in India is opgelopen naar zes. De meeste doden vielen in de staat Assam, waar vier mensen zijn doodgeschoten door de politie.
11 dec 18:43
India heeft een wet goedgekeurd die minderheden die voor 2015 gevlucht zijn uit Afghanistan, Bangladesh en Pakistan de Indiase nationaliteit geeft.
20 nov 13:26
PVV-leider Geert Wilders heeft opnieuw aangifte gedaan tegen de Pakistaanse geestelijke Khadim Hussain Rizvi wegens bedreiging.
28 okt 14:12
De man die ervan wordt verdacht dat hij een terroristische aanslag wilde plegen op Geert Wilders, meent dat hij in zijn thuisland Pakistan een "positief imago" heeft gekregen door de zaak.
< 1 2 3 4 5 > >>

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi