Laatste nieuws over pakistan
81 t/m 100 (van 328 artikelen)
6 apr 15:15
Pakistan is verheugd met de sterke band die het heeft met Marokko en de vorderingen die het Koninkrijk gemaakt heeft onder leiding van Koning Mohammed VI.
13 feb 18:04
Door een bomaanslag in de Pakistaanse stad Lahore zijn maandag ten minste tien doden gevallen, onder wie een paar politie-agenten. De Engelstalige krant Dawn meldde dat zeker dertig mensen gewond zijn geraakt.
8 feb 8:03
Pakistan gaat kindhuwelijken harder aanpakken en voert zwaardere straffen in tegen diegenen die zich schuldig maken aan dit misdrijf, dat ongeveer één op de vijf Pakistaanse meisjes treft.
6 jan 8:04
Vrouwen die in de Pakistaanse provincie Punjab wonen, kunnen het voortaan met één druk op een knop op hun smartphone melden als ze lastig gevallen worden door mannen.
26 dec 16:03
De Pakistaanse minister van Defensie Khawaja Asif heeft Israël met een atoomaanval gedreigd nadat hij in een nepnieuwsbericht op internet was getrapt.
12 nov 21:15
Door een aanslag bij een heiligdom in Pakistan zijn zaterdag zeker 43 mensen om het leven gekomen. De bomaanslag was op een afgelegen heiligdom bij de plaats Hub, ten noorden van Karachi.
6 okt 18:12
Het Pakistaanse parlement heeft donderdag unaniem een wet aangenomen tegen eerwraak.
24 sep 14:31
Minstens 23 inzittenden van een bus zijn vrijdagavond omgekomen en drie gewond geraakt toen het voertuig in Pakistan een afgrond inreed.
4 sep 16:30
Bangladesh heeft zaterdag het doodvonnis voltrokken van de veroordeelde mediatycoon en moslimleider Mir Quasem Ali.
29 jul 15:20
Marokko en Pakistan hebben onlangs in Islamabad een samenwerkingsovereenkomst getekend.
17 jul 14:53
De broer van Qandeel Baloch, een Pakistaanse beroemdheid op social media, is aangehouden voor de moord op zijn zus.
16 jul 15:19
Qandeel Baloch, een Pakistaanse vrouw die de strenge zeden in haar land met pikante foto's en video's op social media probeerde op te rekken, is door haar broer gewurgd.
15 jun 13:09
De Franse politie heeft dinsdag een derde man aangehouden in verband met de brute moord maandagavond op een politiecommandant en zijn partner in het dorp Magnanville, circa 40 kilometer en westen van Parijs.
29 mei 17:12
De familie van de omgekomen chauffeur die de taxi bestuurde met Talibanleider Mullah Mansour heeft de regering van de Verenigde Staten aangeklaagd wegens moord.
6 apr 17:05
Was Osama bin Laden bij leven en welzijn bevangen door de goudkoorts? Het heeft er alle schijn van.
6 apr 11:45
In 2015 was de doodstraf voor het eerst in de meeste landen van de wereld volledig afgeschaft.
13:47
Pakistan lanceert een speciale paramilitaire operatie in Punjab, als reactie op de aanslag die zondag aan meer dan zeventig mensen het leven kostte.
2 mrt 11:53
Al-Qaeda-leider Osama bin Laden wilde dat na zijn dood bijna al zijn geld in de strijd tegen het Westen zou worden gestoken.
22 feb 11:04
Steeds meer vluchtelingen weten het hekwerk te passeren op de grens tussen Hongarije en Servië.
12 feb 12:15
Ahmed Ali is een Pakistaanse Brit en boekte voor 1.800 pond een vakantie naar Marrakech. Door verhoor van de luchthavenpolitie ging de vakantie echter niet door.
<< < 3 4 5 6 7 > >>

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi