Laatste nieuws over palestijnen
1 t/m 20 (van 86 artikelen)
6 jul 10:31
De nieuwe Israëlische regering heeft een eerste grote nederlaag geleden in het parlement.
11 dec 18:28
Het kabinet geeft drie VN-organisaties dit jaar nog extra geld. Door de coronacrisis hebben meer mensen behoefte aan noodhulp.
10 apr 9:33
Actievoerende Palestijnen doen een oproep aan Madonna om geen optreden te verzorgen tijdens het Eurovisiesongfestival in mei in Tel Aviv.
30 mrt 15:05
Een jonge Palestijn is gedood en bijna honderd anderen zijn gewond geraakt bij protesten aan de afrasteringen langs de Gazastrook.
30 nov 9:33
Het kabinet dreigt te snijden in de subsidie aan de Palestijnse Autoriteit als die doorgaat met het huidige systeem van betalingen aan Palestijnen in Israëlische detentie.
1 nov 18:34
Minister Sigrid Kaag (Ontwikkelingssamenwerking) geeft 6 miljoen euro extra steun aan de VN-organisatie voor Palestijnse vluchtelingen (UNRWA).
27 okt 16:08
Vier Palestijnse demonstranten zijn vrijdag in de Gazastrook door Israëlische militairen doodgeschoten.
29 sep 12:00
Bij confrontaties tussen protesterende Palestijnen en het Israëlische leger bij de grens met de Gazastrook zijn vrijdag vijf Palestijnen om het leven gekomen.
11 sep 9:19
Trump wil de Palestijnen te straffen voor hun weigering nog met Washington te praten over vrede met Israël.
25 aug 16:00
De Verenigde Staten gaan meer dan 200 miljoen dollar korten op financiële hulp aan de Palestijnen.
15 mei 13:58
Palestijnen hebben dinsdag afscheid genomen van de mensen die om het leven kwamen bij de bloedige confrontaties aan de grens met Israël.
20 apr 13:05
Een Israëlisch militair vliegtuig heeft pamfletten boven de Gazastrook afgeworpen waarin Palestijnen worden gewaarschuwd niet bij het hek op de grens met Israël te komen.
13 apr 17:04
Bij nieuwe massale protesten aan de grens tussen de Gazastrook en Israël zijn vrijdag meer dan vijfhonderd Palestijnen gewond geraakt.
4 apr 9:20
Bij confrontaties tussen het Israëlische leger en demonstranten bij de grens met de Gazastrook is gisteren een Palestijn omgekomen.
13 feb 9:19
President Donald Trump van de Verenigde Staten heeft een telefonisch onderhoud met de Russische president Vladimir Poetin gehad.
3 jan 17:17
De Palestijnen hebben afwijzend gereageerd op een dreigement van Donald Trump.
3 jan 9:20
De Amerikaanse president Donald Trump heeft via Twitter gedreigd om de geldkraan naar de Palestijnse Autoriteit (PA) stop te zetten.
16:38
De woordvoerder van de Palestijnse president bestempelde de dinsdag aangenomen wetswijziging als "een oorlogsverklaring aan het Palestijnse volk".
11 dec 11:50
Het Witte Huis noemt het "betreurenswaardig" dat de Palestijnen niet meer om de tafel willen met vicepresident Mike Pence.
7 dec 16:01
Op de Westelijke Jordaanoever en in de Gazastrook zijn rellen uitgebroken.
1 2 3 > >>

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi