Laatste nieuws over palestina
1 t/m 20 (van 1405 artikelen)
28 sep 12:56
Israëlische bezettingstroepen hebben vier Palestijnen gedood bij een inval in Jenin op de Westelijke Jordaanoever.
23 sep 17:49
President Mahmoud Abbas van de Palestijnse Autoriteit heeft Israël vrijdag een "apartheidsregime" genoemd.
23 sep 17:13
De nieuwe Britse premier Liz Truss overweegt de ambassade van haar land in Israël te verhuizen van Tel Aviv naar Jeruzalem.
7 sep 15:18
De NOS ontvangt "discriminerende, seksistische of haatdragende berichten" sinds de benoeming van Nasrah Habiballah als correspondent Israël en Palestijnse Gebieden.
5 sep 17:45
Bijna vier maanden na de dood van de Amerikaans-Palestijnse journaliste Shireen Abu Akleh heeft Israël de resultaten van een intern onderzoek naar haar overlijden bekendgemaakt.
4 sep 11:01
In de Gazastrook zijn zondagochtend twee Palestijnen terechtgesteld omdat ze zouden hebben samengewerkt met Israël.
30 aug 21:45
Israël is vorige week gestart met een proefproject waarmee Palestijnen in de bezette Westelijke Jordaanoever naar het buitenland kunnen vliegen.
22 aug 22:42
Een poging van ijsmerk Ben & Jerry's om via de rechter de verkoop van zijn Israëlische tak te laten blokkeren, is mislukt.
20 aug 7:14
Nederland en acht andere EU-landen vinden de Israëlische inval bij zes Palestijnse mensenrechtenorganisaties "niet acceptabel".
17 aug 9:23
De Duitse bondskanselier Olaf Scholz heeft zijn afschuw uitgesproken over opmerkingen van de Palestijnse president Mahmoud Abbas die de Holocaust zouden relativeren.
8 aug 10:10
Een door Egypte tot stand gebracht staakt-het-vuren in het Gaza-conflict wordt vooralsnog nageleefd.
7 aug 19:53
Bij hernieuwde Israëlische aanvallen in de Gazastrook zijn zondag vijf Palestijnen onder wie vier kinderen omgekomen, meldt het ministerie van Gezondheid van Hamas.
7 aug 15:15
Egyptische bemiddelaars hebben gezegd dat ze in hun pogingen een wapenstilstand te regelen in de Gazastrook Israël bereid hebben gevonden zondagavond om 21.00 uur (Nederlandse tijd) de wapens te laten rusten.
7 aug 12:49
Marokko heeft opgeroepen tot "rust" en "kalmte" om verdere escalatie van het geweld in Palestina te voorkomen.
7 aug 8:03
Door een Israëlische luchtaanval op de Gazastrook is opnieuw een Palestijnse leider van verzetsbeweging Islamitische Jihad om het leven gekomen.
7 aug 1:59
Het aantal Palestijnse doden in de Gazastrook als gevolg van Israëlische luchtaanvallen is opgelopen tot zeker 24, meldt het ministerie van Volksgezondheid van Gaza zaterdag.
6 aug 11:17
De enige energiecentrale in de Gazastrook moest zaterdag sluiten vanwege een brandstoftekort.
5 aug 21:21
Israël heeft de luchtaanvallen op de Gazastrook hervat na een eerdere golf op vrijdag waarbij het Israëlische bezettingsleger vijftien Palestijnen zegt te hebben gedood.
28 jul 18:22
Marokko en de Marokkaanse koning Mohammed VI gaan een steeds grotere en belangrijkere rol spelen in de toenadering tussen Palestina en Israël.
15 jul 11:18
Joe Biden trekt ruim 300 miljoen dollar aan Amerikaanse hulp uit voor de Palestijnen.
1 2 3 > >>

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi