Laatste nieuws over palestina
301 t/m 320 (van 1038 artikelen)
26 sep 15:00
Een Palestijnse man heeft bij een illegale Joodse nederzetting 3 Israëliërs gedood en 1 verwond.
17 sep 14:35
De Palestijnse beweging Hamas ontbindt haar 'regerend comité' in de Gazastrook.
7 aug 16:00
De Jordaanse koning Abdullah bezoekt maandag voor het eerst in vijf jaar de Westelijke Jordaanoever.
27 jul 22:25
Na een voorzichtig herstel van de rust op de Tempelberg in Jeruzalem zijn er donderdag toch weer botsingen ontstaan tussen de Israëlische politie en Palestijnen.
21 jul 23:54
De Palestijnen hebben wegens het geschil over de Tempelberg in Jeruzalem besloten alle contacten met Israël op te schorten totdat de strengste veiligheidsmaatregelen rond het heilige complex in de Oude Stad zijn teruggedraaid.
9 jun 22:00
De Palestijnse minister van Buitenlandse Zaken Riyad El Maliki uitte zijn wens om het partnerschap met Afrikaanse landen te ontwikkelen door gebruik te maken van Marokkaanse ervaring en expertise in politieke en economische samenwerking.
21 mei 14:00
Voor moslims is het vinden van een geschikte bestemming voor een vakantie soms een beetje moeilijk.
6 mei 19:10
Ismail Haniyeh is de nieuwe leider van de Palestijnse Hamas-beweging.
1 mei 20:02
De Palestijnse Hamas-beweging zal zijn houding jegens Israël versoepelen in een maandag te verschijnen nieuw beleidsdocument, meldden bronnen uit de Arabische staten.
19 apr 19:30
De Palestijnse president Mahmoud Abbas heeft op 3 mei een ontmoeting met zijn Amerikaanse ambtsgenoot Donald Trump in Washington. Dat heeft het Witte Huis woensdag bekendgemaakt.
4 mrt 20:00
De Britse straatkunstenaar Banksy heeft een kunstwerk in de bezette Palestijnse gebieden geopend: het zogenoemde Walled Off-hotel in Bethlehem.
28 feb 13:25
Israëlische veiligheidstroepen zijn dinsdag begonnen met de ruiming van negen huizen in de nederzetting Ofra, op de Westelijke Jordaanoever. Het hoogste Israëlische gerecht moest eraan te pas komen om het verwijderen van de panden mogelijk te maken.
18 feb 21:03
De Palestijnse ambassadeur in Marokko, Zuhair Al-Shun, prees gisteren de inspanningen van Koning Mohammed VI voor de Palestijnse zaak en het belang dat de Koning hecht aan het behoud van de heilige stad Al-Quds.
7 feb 8:05
Het Israëlisch parlement heeft maandagavond een omstreden wet aangenomen die ongeveer vierduizend huizen van kolonisten op privégrond van Palestijnen met terugwerkende kracht heeft gelegaliseerd.
5 feb 15:00
Duizenden mensen zijn zaterdag in de stad Tel Aviv de straat opgegaan om te protesteren tegen de ontruiming van twee bedoeïendorpen.
1 feb 16:00
In een brief aan de president van Palestina, Mahmoud Abbas, heeft Koning Mohammed VI zijn afkeuring geuit over de plannen van de Amerikaanse president Donald Trump om de Amerikaanse ambassade van Tel Aviv naar Jeruzalem te verplaatsen.
16 jan 8:04
Meer dan zeventig landen en internationale organisaties hebben zondag op de vredesconferentie in Parijs herhaald dat alleen een tweestatenoplossing het conflict tussen Israëliërs en Palestijnen kan oplossen.
15 jan 22:19
Nadat eerder deze week de Israëlische vlag halfstok op het Rotterdamse stadhuis hing, was er zondagavond een forse Palestijnse vlag te zien.
15 jan 18:00
Een levensvatbare Palestijnse staat 'dreigt een illusie te worden' doordat Israël doorgaat met het uitbreiden van nederzettingen in bezet gebied.
3 jan 11:50
De olijfboom is het symbool van Palestina, het symbool van standvastigheid.
<< < 14 15 16 17 18 > >>

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi