Laatste nieuws over palestina
21 t/m 40 (van 1405 artikelen)
8 jul 18:13
IJsmaker Ben & Jerry's is een rechtszaak gestart tegen moederbedrijf Unilever omdat de Britse voedingsreus het ijsmerk weer beschikbaar heeft gemaakt in bezette Palestijnse gebieden.
4 jul 16:24
De kogel die de bekende Palestijns-Amerikaanse journaliste Shireen Abu Akleh doodde, kwam vermoedelijk vanuit Israëlische positie.
21:45
Amerikaanse deskundigen kunnen de kogel onderzoeken die de bekende Palestijns-Amerikaanse journaliste Shireen Abu Akleh doodde.
30 jun 15:58
Ben & Jerry's "is het niet eens" met de beslissing van moederbedrijf Unilever om zijn belang in het ijsmerk in Israël over te doen aan Avi Zinger, eigenaar van branchegenoot American Quality.
29 jun 15:48
IJsmerk Ben & Jerry's blijft toch beschikbaar in Israëlische nederzettingen in Palestijns gebied.
18 jun 7:59
Israël heeft zaterdag meerdere luchtaanvallen op de Gazastrook uitgevoerd
17 jun 10:26
Bij een inval van het Israëlisch bezettingsleger op de bezette Westelijke Jordaanoever zijn afgelopen nacht drie Palestijnen gedood.
7 jun 17:59
In Israël staat de achtpartijencoalitieregering onder druk door een verloren parlementaire stemming over de toepassing van Israëlische wetgeving op kolonisten in bezet Palestijns gebied.
1 jun 1:10
Het omstreden plan van Suriname om een ambassade te openen in Jeruzalem wordt in eigen land fors bekritiseerd.
30 mei 17:46
Suriname is van plan om de huidige ambassade in Tel Aviv te verhuizen naar Jeruzalem.
30 mei 16:44
Het hoofd van het Israëlische verbindingsbureau in Rabat, David Govrin, wil dat Marokko bemiddelt tussen Israël en de Palestijnse verzetsbeweging Hamas.
30 mei 1:30
De stormloop van zo'n 25.000 radicale Israëliërs door de Oude Stad van Jeruzalem is ontaardt in rellen.
27 mei 0:47
Israëlische bezettingstroepen hebben opzettelijk Al Jazeera-journaliste Shireen Abu Akleh doodgeschoten, concluderen Palestijnse autoriteiten.
25 mei 11:35
Al Jazeera-journalist Shireen Abu Akleh kwam om het leven door gerichte kogels van het Israëlische leger.
20 mei 19:03
Het Israëlische leger zal geen strafrechtelijk onderzoek openen naar de moord op Al Jazeera-journaliste Shireen Abu Akleh.
18 mei 0:25
De voortdurende ontkenning van gerechtigheid voor de Palestijnse bevolking resulteert in terugkerende tragedies zoals de moord op Al Jazeera-journaliste Shireen Abu Akleh.
15 mei 17:53
Koning Abdullah van Jordanië heeft de familie van de doodgeschoten journaliste Shireen Abu Akleh (51) gecondoleerd.
14 mei 14:55
De Israëlische politie gaat onderzoek doen naar het politiegeweld tegen de rouwstoet van de woensdag doodgeschoten Al Jazeera-journalist Shireen Abu Akleh (51).
14 mei 13:29
De Europese Unie en de Verenigde Staten hebben verontwaardigd gereageerd op het Israëlische geweld vrijdag in bezet Oost-Jeruzalem tijdens de rouwstoet van de vermoorde journaliste Shireen Abu Akleh.
13 mei 19:28
De politie in Berlijn weigert toestemming te geven voor een wake ter nagedachtenis aan de vermoorde Al Jazeera-verslaggeefster Shireen Abu Akleh.
< 1 2 3 4 > >>

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi