Laatste nieuws over palestina
421 t/m 440 (van 1107 artikelen)
9 mrt 11:40
D66 wil dat het kabinet geld terugvraagt van Israël omdat het land een Nederlands hulpproject voor de Palestijnen in illegaal bezet gebied heeft verwoest.
18 feb 16:31
In de afgelopen dagen publiceerden media berichten over een bemiddelingsrol van Marokko inzake het Palestijns-Israëlisch conflict.
16 feb 14:48
De zionistische grenspolitie is weer eens negatief in het nieuws door de zoveelste onmenselijke daad.
21 jan 13:06
Israël heeft donderdag formeel bekendgemaakt dat het van plan is opnieuw een stuk grond op de Westelijke Jordaanoever te stelen.
6 jan 9:28
De haat van sommige joden jegens hun Palestijnse medemens zit diepgeworteld. Zo diep dat ze in Griekenland twee Palestijnen uit hun vlucht dwongen.
5 jan 18:00
Uitvoerders van het schurkenregime in Israël heeft zich opnieuw op bloedige wijze laten horen. En u hoorde er waarschijnlijk helemaal niets over!
4 jan 11:31
Twee Israëliërs zijn zondag aangeklaagd voor de moord op een achttien maanden oude baby en zijn ouders.
27 dec 13:49
De Israëlische politie heeft zaterdag in Jeruzalem een Palestijn doodgeschoten.
25 dec 12:30
In de zionistische schurkenstaat is de dood van een Palestijnse baby gevierd tijdens een huwelijksfeest. Zelfs in Israël gaat dat voor velen te ver.
24 dec 12:32
Gigi Hadid is trots op haar Palestijnse wortels. Dat liet het model woensdag zien via Instagram, waar ze een foto deelde van een hennatatoeage op haar hand.
23 dec 15:45
Het Grieks parlement heeft unaniem ingestemd met een resolutie die de regering oproept om Palestina als staat te erkennen.
4 dec 13:00
Israëlische veiligheidsdiensten hebben verscheidene Joodse terroristen opgepakt die in juli dit jaar een Palestijnse woning in brand staken.
30 nov 12:05
Israël schort de contacten met instellingen van de Europese Unie die betrokken zijn bij het vredesproces met de Palestijnen op.
27 nov 18:00
In Casablanca zal morgen een protest in de vorm van een sit-in plaatsvinden tegen een Israëlisch bedrijf in de economische hoofdstad.
4 nov 16:18
Een mensenrechtenorganisatie die opkomt voor Palestijnen heeft aan de bel getrokken over seksueel misbruik van kinderen in handen van de zionistische autoriteiten.
29 okt 8:45
De Hoge Commissaris voor de Mensenrechten van de Verenigde Naties waarschuwt dat het geweld tussen Palestijnen en de zionisten kan escaleren tot een catastrofe. Said Raad al-Hussein noemde woensdag in Genève de crisis extreem gevaarlijk.
29 okt 7:23
Een solidariteitsmars in Casablanca heeft na afloop stof doen opwaaien. Dat komt door een toneelstukje dat opgevoerd werd door demonstranten.
27 okt 12:01
Het geschil tussen Israël en de Palestijnen over de heilige Tempelberg is nog eens verder aangewakkerd.
27 okt 11:51
De Palestijnse president Mahmoud Abbas is deze week in Den Haag voor overleg met premier Mark Rutte.
26 okt 17:58
Zondag zijn duizenden mensen de straat opgegaan om te protesteren tegen de aanhoudende mensenrechtenschendingen van de zionistenstaat Israël tegen de Palestijnen.
<< < 20 21 22 23 24 > >>

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi