Laatste nieuws over palestina
461 t/m 480 (van 1321 artikelen)
12 nov 12:29
Israëlische troepen hebben Baha Abu Al-Atta, een commandant van Islamic Jihad, gedood tijdens een aanval op zijn woning in de Gazastrook.
8 nov 9:09
Een Israëlisch plan om een ​​kabelbaan aan te leggen die voert naar de Klaagmuur in de oude stad van Jeruzalem heeft de woede gewekt van Palestijnen.
3 nov 18:09
Onthutsende beelden bereikten ons zaterdagavond, een volledig zinloze actie voltrok zich onlangs in bezet Palestina.
22 okt 10:03
Het is de huidige Israëlische premier Benjamin Netanyahu niet gelukt een nieuwe regering te vormen.
14 okt 14:31
Het internationaal recht beschouwt alle Joodse nederzettingenbouw op de Westelijke Jordaanoever als illegaal
4 okt 16:17
Het nieuws werd gedeeld op de Facebook pagina van voetbalclub Hilal Al-Quds
3 okt 22:00
Raja speelde vandaag de return in de achtste finale van de Mohammed VI Cup en wist de wedstrijd met 2-0 te winnen.
2 okt 20:20
Nadat de Israelische autoriteiten eerder al de toegang van een viertal spelers van Raja weigerden, zijn een twintigtal supporters van de club nu aan de beurt.
2 okt 19:53
De selectie was dinsdag genoodzaakt een nacht in Jordanië door te brengen in afwachting van de Israëlische autoriteiten.
1 okt 18:50
Vier spelers uit Raja Casablanca mochten twee dagen voor de wedstrijd tegen Hilal Al Quds de Westelijke Jordaanoever niet betreden.
25 sep 14:06
Ibrahim Kalin zegt dat de Turkse president 'de onderdrukten zal blijven verdedigen' over de beweringen van Benjamin Netanyahu
25 sep 10:43
In een verklaring zei het ministerie van Jeruzalem dat Israëlische troepen het huis van de minister binnenvielen en doorzochten alvorens hem in hechtenis te nemen.
24 sep 22:11
"Waar is Israël precies? Waar liggen de grenzen?", vroeg de Turkse president, verwijzende naar de voortdurend veranderende Israëlische landsgrenzen door illegaal landjepik
22 sep 19:49
De Arabische politieke partijen in Israël hebben voor het eerst in meer dan een kwart eeuw hun voorkeur uitgesproken voor een premier van Israël.
21 sep 18:59
Het Palestijnse team Hilal Al Quds arriveerde vrijdag in Casablanca voor de wedstrijd tegen Raja in de Mohammed VI Cup. Twee spelers zullen ontbreken vanwege de weigering van Israël.
19 sep 14:06
Israël heeft opnieuw toestemming geweigerd aan een deel van de spelers en staf van Khadamat Rafah om naar de Westelijke Jordaanoever te reizen voor de finale van de Palestina Cup.
17 sep 19:36
De Israëlische rechtse Likud-partij riep dinsdag een spoedberaad bijeen vanwege de hoge opkomst onder Arabische gemeenschappen en linkse bolwerken
16 sep 19:17
Marokko roept de internationale gemeenschap op onmiddellijke actie te ondernemen om een ​​eind te maken aan de schending van de rechten van Palestijnen door Israël
13 sep 13:06
Als reactie op de annexatieretoriek van Netanyahu bevestigde Marokko te blijven opkomen voor het Palestijnse volk
11 sep 16:06
De verklaring van de Israëlische premier ondermijnt de kans op vooruitgang in het Israëlisch-Palestijnse vredesproces, zegt de Arabische Liga
<< < 22 23 24 25 26 > >>

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi