Laatste nieuws over palestina
461 t/m 480 (van 1076 artikelen)
12 feb 18:17
Hoera! Palestina heeft dan eindelijk een ambassade en wel in Europa welteverstaan.
9 feb 21:01
Het woord allochtoon moet taboe worden, zeker binnen de overheid. Scholen moeten verplicht Chinees, Arabisch en Turks aanbieden als keuzevak en Nederland moet Palestina erkennen.
5 feb 18:11
Tijdens de 21e internationale boekenbeurs in Casablanca (SIEL) zal Palestina de speciale gast zijn.
3 feb 12:57
De ambassadeur van Jordanië keert binnenkort terug naar Israël, heeft een regeringswoordvoerder in Amman maandag gezegd.
28 jan 12:00
De aanvallen die de zionisten afgelopen zomer uitvoerde op huizen in Gaza waren in strijd met de oorlogsregels. Dat heeft de Israëlische mensenrechtengroep B'Tselem woensdag gezegd.
20 jan 13:24
De Palestijnse regering heeft dinsdag haar ambtenaren maar een deel van hun salaris kunnen betalen.
12 jan 18:30
Qatar is niet van plan Hamasleider Khaled Mashaal uit te zetten.
6 jan 20:33
De Europese Unie heeft dinsdag Israël en de Palestijnen op de vingers getikt omdat ze beiden de spanningen hebben laten oplopen met provocatieve acties.
6 jan 14:09
Binnen het Israëlische leger woedt een felle discussie over het al dan niet onderzoeken van mogelijke misdaden van militairen tijdens de oorlog in Gaza vorig jaar.
5 jan 13:04
De Israëlische regering houdt uit wraak voor de Palestijnse aansluiting bij het Internationaal Strafhof de belastinginkomsten vast die zij voor de Palestijnen int.
3 jan 15:32
Joodse kolonisten hebben vrijdag Amerikaanse diplomaten belaagd die op de Westelijke Jordaanoever onderzoek deden naar schadeclaims van Palestijnse boeren.
1 jan 12:13
De Palestijnen hebben het lidmaatschap aangevraagd van het Internationaal Strafhof in Den Haag.
18 dec 11:46
Het Europees Parlement heeft woensdag ingestemd met een resolutie waarin 'in principe' steun wordt uitgesproken 'voor erkenning van een Palestijnse staat'.
17 dec 11:03
De Europese Unie moet om procedurele redenen Hamas verwijderen van de lijst met terreurorganisaties.
12 dec 8:41
Israël heeft donderdag felle kritiek geuit op het besluit van het Ierse parlement een onafhankelijke Palestijnse staat te steunen.
11 dec 15:22
Het Ierse parlement heeft woensdag een niet-bindende resolutie aangenomen waarin wordt opgeroepen een Palestijnse staat te erkennen.
11 dec 13:39
Minister Bert Koenders (Buitenlandse Zaken) is 'zeer bezorgd' over de situatie in het Midden-Oosten na de dood van de Palestijnse minister Ziad Abu Ein.
10 dec 14:04
De Palestijnse ex-minister van Gevangeniszaken is woensdag overleden nadat hij op de Westelijke Jordaanoever was getroffen door een traangasgranaat.
10 dec 10:17
Israël heeft oorlogsmisdaden gepleegd toen het vier belangrijke gebouwen in de Gazastrook platbombardeerde bij het offensief van afgelopen zomer.
18:18
Het Franse parlement heeft de regering dinsdag gemaand een Palestijnse staat te erkennen. De Nationale Vergadering hoopt dat die stap weer vaart zal brengen in het vastgelopen vredesproces.
<< < 22 23 24 25 26 > >>

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi