Laatste nieuws over palestina
581 t/m 600 (van 1303 artikelen)
16 jan 8:04
Meer dan zeventig landen en internationale organisaties hebben zondag op de vredesconferentie in Parijs herhaald dat alleen een tweestatenoplossing het conflict tussen Israëliërs en Palestijnen kan oplossen.
15 jan 22:19
Nadat eerder deze week de Israëlische vlag halfstok op het Rotterdamse stadhuis hing, was er zondagavond een forse Palestijnse vlag te zien.
15 jan 18:00
Een levensvatbare Palestijnse staat 'dreigt een illusie te worden' doordat Israël doorgaat met het uitbreiden van nederzettingen in bezet gebied.
3 jan 11:50
De olijfboom is het symbool van Palestina, het symbool van standvastigheid.
25 dec 10:01
Israël stopt ermee te betalen voor instellingen van de Verenigde Naties.
15 nov 15:22
Het reserve-elftal van Marokko speelde gisteren een sparringsduel tegen de A-selectie van Palestina.
2 nov 18:50
Waar eerst geen tegenstander bekend was, laat de bond nu weten dat het reserve-elftal van Marokko het gaat opnemen tegen de Palestijnen.
20 okt 16:49
Tweede Kamervoorzitter Khadija Arib voelt zich niet aangesproken door een klacht van de Palestijnse regeringspartij PLO over SGP-Kamerlid Kees van der Staaij. Het staat Kamerleden vrij op eigen initatief een zionistische illegale nederzetting te bezoeken, zoals Van der Staaij tot ongenoegen van de PLO deed, liet ze donderdag weten.
4 okt 18:50
Marokko heeft gisteren maar weer eens haar standpunt duidelijk gemaakt inzake de Palestijnse zaak en de steun aan het Palestijnse volk.
3 okt 19:52
De Palestijnse president Mahmoud Abbas ligt onder zwaar vuur wegens enkele opmerkelijke politieke zetten.
29 sep 12:39
Minister-president Mark Rutte woont vrijdag namens de Nederlandse regering de uitvaart bij van de Israëlische oud-president Shimon Peres.
28 sep 13:26
Minister-president Mark Rutte noemt de woensdag overleden voormalige Israëlische president en premier Shimon Peres "een man wiens lange en veelbewogen leven parallel loopt met de al even bewogen geschiedenis van de staat Israël'’.
28 sep 13:17
De voormalige Israëlische president en premier, Shimon Peres, is woensdag in Tel Aviv op 93-jarige leeftijd overleden.
23 sep 13:12
Zionistan en Palestina hebben zich donderdag in New York voor de Verenigde Naties bereid verklaard weer met elkaar in overleg te treden.
8 sep 13:20
De Palestijnse president Mahmoud Abbas werkte in de jaren tachtig als KGB-agent. Dat blijkt uit documenten van de inlichtingendienst van de Sovjet-Unie, beweert de Israëlische omroep Channel 1.
7 sep 12:46
Tweede Kamerlid Tunahan Kuzu heeft de uitgestoken hand van de bezoekende Israëlische premier Benjamin Netanyahu woensdag niet geschud.
6 sep 13:06
De Palestijnse president Mahmoud Abbas heeft maandag bevestigd dat hij bereid is zonder voorwaarden vooraf met de Israëlische premier Benjamin Netanyahu in gesprek te gaan.
25 aug 16:50
Voetbalsupporters van Celtic hebben zich weer van hun goede kant laten zien door Palestina opnieuw te steunen. Ditmaal doen ze dat financieel.
22 aug 12:37
De zionistische schurkenstaat Israël heeft in de nacht van zondag op maandag tientallen doelen in de Gazastrook gebombardeerd.
15:32
De fans van de Schotse club Celtic hebben een prachtgebaar geuit richting het land Palestina en de onderdrukte Palestijnen.
<< < 28 29 30 31 32 > >>

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi