Laatste nieuws over palestina
601 t/m 620 (van 1315 artikelen)
4 okt 18:50
Marokko heeft gisteren maar weer eens haar standpunt duidelijk gemaakt inzake de Palestijnse zaak en de steun aan het Palestijnse volk.
19:52
De Palestijnse president Mahmoud Abbas ligt onder zwaar vuur wegens enkele opmerkelijke politieke zetten.
29 sep 12:39
Minister-president Mark Rutte woont vrijdag namens de Nederlandse regering de uitvaart bij van de Israëlische oud-president Shimon Peres.
28 sep 13:26
Minister-president Mark Rutte noemt de woensdag overleden voormalige Israëlische president en premier Shimon Peres "een man wiens lange en veelbewogen leven parallel loopt met de al even bewogen geschiedenis van de staat Israël'’.
28 sep 13:17
De voormalige Israëlische president en premier, Shimon Peres, is woensdag in Tel Aviv op 93-jarige leeftijd overleden.
23 sep 13:12
Zionistan en Palestina hebben zich donderdag in New York voor de Verenigde Naties bereid verklaard weer met elkaar in overleg te treden.
8 sep 13:20
De Palestijnse president Mahmoud Abbas werkte in de jaren tachtig als KGB-agent. Dat blijkt uit documenten van de inlichtingendienst van de Sovjet-Unie, beweert de Israëlische omroep Channel 1.
7 sep 12:46
Tweede Kamerlid Tunahan Kuzu heeft de uitgestoken hand van de bezoekende Israëlische premier Benjamin Netanyahu woensdag niet geschud.
6 sep 13:06
De Palestijnse president Mahmoud Abbas heeft maandag bevestigd dat hij bereid is zonder voorwaarden vooraf met de Israëlische premier Benjamin Netanyahu in gesprek te gaan.
25 aug 16:50
Voetbalsupporters van Celtic hebben zich weer van hun goede kant laten zien door Palestina opnieuw te steunen. Ditmaal doen ze dat financieel.
22 aug 12:37
De zionistische schurkenstaat Israël heeft in de nacht van zondag op maandag tientallen doelen in de Gazastrook gebombardeerd.
18 aug 15:32
De fans van de Schotse club Celtic hebben een prachtgebaar geuit richting het land Palestina en de onderdrukte Palestijnen.
11 aug 13:42
Een mensenrechtenjuriste krijgt al een half jaar ernstige bedreigingen terwijl ze in Nederland werkt. Dat doet ze voor het Internationaal Strafhof in Den Haag.
28 jul 17:36
De Verenigde Staten zijn verontrust over het plan van de zionistische apartheidsstaat Israël om nog eens 323 huizen in illegale Joodse nederzettingen in Oost-Jeruzalem te bouwen.
18:48
De Britse politie wilde de vroegere minister van Buitenlandse Zaken van Israël Tzipi Livni verhoren over haar mogelijke betrokkenheid bij oorlogsmisdaden tijdens de aanval op Gaza in 2008.
2 jul 19:05
De zionistische onderdrukkingsstaat Israël maakt voortaan minder belastinggeld dat zij namens de Palestijnse autoriteiten heeft geïnd aan hen over.
1 jul 16:39
Marokkaanse verenigingen hebben zich gemobiliseerd voor de kandidatuur van de Palestijnse gevangene Marwan Barghouti voor de Nobelprijs voor de vrede.
27 mei 11:26
Pro-Palestijnse actievoerders die supermarkten controleren op producten van de Westelijke Jordaanoever met het etiket 'uit Israël', zijn alleen aan te pakken als ze schade toebrengen of intimiderend gedrag vertonen. Maar verder geldt de vrijheid van meningsuiting.
4 mei 13:16
Eerder deze week is de Internationale Conferentie voor Al Quds Al-Sharif van start gegaan.
29 apr 11:53
De Israëlische militair die vorige maand in Hebron een gewonde Palestijn die op de grond lag doodschoot, werd gedreven door een "verwrongen ideologie".
<< < 29 30 31 32 33 > >>

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi