Laatste nieuws over palestina
641 t/m 660 (van 1371 artikelen)
1 mei 20:02
De Palestijnse Hamas-beweging zal zijn houding jegens Israël versoepelen in een maandag te verschijnen nieuw beleidsdocument, meldden bronnen uit de Arabische staten.
19 apr 19:30
De Palestijnse president Mahmoud Abbas heeft op 3 mei een ontmoeting met zijn Amerikaanse ambtsgenoot Donald Trump in Washington. Dat heeft het Witte Huis woensdag bekendgemaakt.
4 mrt 20:00
De Britse straatkunstenaar Banksy heeft een kunstwerk in de bezette Palestijnse gebieden geopend: het zogenoemde Walled Off-hotel in Bethlehem.
28 feb 13:25
Israëlische veiligheidstroepen zijn dinsdag begonnen met de ruiming van negen huizen in de nederzetting Ofra, op de Westelijke Jordaanoever. Het hoogste Israëlische gerecht moest eraan te pas komen om het verwijderen van de panden mogelijk te maken.
18 feb 21:03
De Palestijnse ambassadeur in Marokko, Zuhair Al-Shun, prees gisteren de inspanningen van Koning Mohammed VI voor de Palestijnse zaak en het belang dat de Koning hecht aan het behoud van de heilige stad Al-Quds.
7 feb 8:05
Het Israëlisch parlement heeft maandagavond een omstreden wet aangenomen die ongeveer vierduizend huizen van kolonisten op privégrond van Palestijnen met terugwerkende kracht heeft gelegaliseerd.
5 feb 15:00
Duizenden mensen zijn zaterdag in de stad Tel Aviv de straat opgegaan om te protesteren tegen de ontruiming van twee bedoeïendorpen.
1 feb 16:00
In een brief aan de president van Palestina, Mahmoud Abbas, heeft Koning Mohammed VI zijn afkeuring geuit over de plannen van de Amerikaanse president Donald Trump om de Amerikaanse ambassade van Tel Aviv naar Jeruzalem te verplaatsen.
16 jan 8:04
Meer dan zeventig landen en internationale organisaties hebben zondag op de vredesconferentie in Parijs herhaald dat alleen een tweestatenoplossing het conflict tussen Israëliërs en Palestijnen kan oplossen.
15 jan 22:19
Nadat eerder deze week de Israëlische vlag halfstok op het Rotterdamse stadhuis hing, was er zondagavond een forse Palestijnse vlag te zien.
15 jan 18:00
Een levensvatbare Palestijnse staat 'dreigt een illusie te worden' doordat Israël doorgaat met het uitbreiden van nederzettingen in bezet gebied.
3 jan 11:50
De olijfboom is het symbool van Palestina, het symbool van standvastigheid.
25 dec 10:01
Israël stopt ermee te betalen voor instellingen van de Verenigde Naties.
15 nov 15:22
Het reserve-elftal van Marokko speelde gisteren een sparringsduel tegen de A-selectie van Palestina.
2 nov 18:50
Waar eerst geen tegenstander bekend was, laat de bond nu weten dat het reserve-elftal van Marokko het gaat opnemen tegen de Palestijnen.
20 okt 16:49
Tweede Kamervoorzitter Khadija Arib voelt zich niet aangesproken door een klacht van de Palestijnse regeringspartij PLO over SGP-Kamerlid Kees van der Staaij. Het staat Kamerleden vrij op eigen initatief een zionistische illegale nederzetting te bezoeken, zoals Van der Staaij tot ongenoegen van de PLO deed, liet ze donderdag weten.
4 okt 18:50
Marokko heeft gisteren maar weer eens haar standpunt duidelijk gemaakt inzake de Palestijnse zaak en de steun aan het Palestijnse volk.
3 okt 19:52
De Palestijnse president Mahmoud Abbas ligt onder zwaar vuur wegens enkele opmerkelijke politieke zetten.
29 sep 12:39
Minister-president Mark Rutte woont vrijdag namens de Nederlandse regering de uitvaart bij van de Israëlische oud-president Shimon Peres.
28 sep 13:26
Minister-president Mark Rutte noemt de woensdag overleden voormalige Israëlische president en premier Shimon Peres "een man wiens lange en veelbewogen leven parallel loopt met de al even bewogen geschiedenis van de staat Israël'’.
<< < 31 32 33 34 35 > >>

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi