Laatste nieuws over palestina
761 t/m 780 (van 1371 artikelen)
12 jan 18:30
Qatar is niet van plan Hamasleider Khaled Mashaal uit te zetten.
6 jan 20:33
De Europese Unie heeft dinsdag Israël en de Palestijnen op de vingers getikt omdat ze beiden de spanningen hebben laten oplopen met provocatieve acties.
6 jan 14:09
Binnen het Israëlische leger woedt een felle discussie over het al dan niet onderzoeken van mogelijke misdaden van militairen tijdens de oorlog in Gaza vorig jaar.
5 jan 13:04
De Israëlische regering houdt uit wraak voor de Palestijnse aansluiting bij het Internationaal Strafhof de belastinginkomsten vast die zij voor de Palestijnen int.
3 jan 15:32
Joodse kolonisten hebben vrijdag Amerikaanse diplomaten belaagd die op de Westelijke Jordaanoever onderzoek deden naar schadeclaims van Palestijnse boeren.
1 jan 12:13
De Palestijnen hebben het lidmaatschap aangevraagd van het Internationaal Strafhof in Den Haag.
18 dec 11:46
Het Europees Parlement heeft woensdag ingestemd met een resolutie waarin 'in principe' steun wordt uitgesproken 'voor erkenning van een Palestijnse staat'.
17 dec 11:03
De Europese Unie moet om procedurele redenen Hamas verwijderen van de lijst met terreurorganisaties.
12 dec 8:41
Israël heeft donderdag felle kritiek geuit op het besluit van het Ierse parlement een onafhankelijke Palestijnse staat te steunen.
11 dec 15:22
Het Ierse parlement heeft woensdag een niet-bindende resolutie aangenomen waarin wordt opgeroepen een Palestijnse staat te erkennen.
11 dec 13:39
Minister Bert Koenders (Buitenlandse Zaken) is 'zeer bezorgd' over de situatie in het Midden-Oosten na de dood van de Palestijnse minister Ziad Abu Ein.
10 dec 14:04
De Palestijnse ex-minister van Gevangeniszaken is woensdag overleden nadat hij op de Westelijke Jordaanoever was getroffen door een traangasgranaat.
10 dec 10:17
Israël heeft oorlogsmisdaden gepleegd toen het vier belangrijke gebouwen in de Gazastrook platbombardeerde bij het offensief van afgelopen zomer.
2 dec 18:18
Het Franse parlement heeft de regering dinsdag gemaand een Palestijnse staat te erkennen. De Nationale Vergadering hoopt dat die stap weer vaart zal brengen in het vastgelopen vredesproces.
29 nov 15:54
Israëlische militairen hebben vrijdag een Italiaan neergeschoten die deelnam aan een Palestijnse demonstratie.
28 nov 20:19
Israël moet Arabische inwoners een geldbedrag aanbieden om het land te verlaten. Dat vinden minister van buitenlandse zaken Avigdor Lieberman en zijn partij.
28 nov 13:42
In het Franse parlement debatteren volksvertegenwoordigers vrijdag over het erkennen van een Palestijnse staat.
26 nov 20:23
De Palestijnse president Mahmoud Abbas verzet zich tegen plannen Israël formeel uit te roepen tot joodse staat en steunt Israëlische parlementariërs die zich ook tegen het plan keren.
26 nov 19:45
Egypte heeft woensdag voor het eerst in een maand de grens met Gaza weer geopend.
25 nov 14:04
Het momentum voor erkenning van een Palestijnse staat groeit. Dat heeft secretaris-generaal van de Verenigde Naties Ban Ki-moon maandag gezegd.
<< < 37 38 39 40 41 > >>

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi