Laatste nieuws over palestina
781 t/m 800 (van 1383 artikelen)
12 dec 8:41
Israël heeft donderdag felle kritiek geuit op het besluit van het Ierse parlement een onafhankelijke Palestijnse staat te steunen.
11 dec 15:22
Het Ierse parlement heeft woensdag een niet-bindende resolutie aangenomen waarin wordt opgeroepen een Palestijnse staat te erkennen.
11 dec 13:39
Minister Bert Koenders (Buitenlandse Zaken) is 'zeer bezorgd' over de situatie in het Midden-Oosten na de dood van de Palestijnse minister Ziad Abu Ein.
10 dec 14:04
De Palestijnse ex-minister van Gevangeniszaken is woensdag overleden nadat hij op de Westelijke Jordaanoever was getroffen door een traangasgranaat.
10 dec 10:17
Israël heeft oorlogsmisdaden gepleegd toen het vier belangrijke gebouwen in de Gazastrook platbombardeerde bij het offensief van afgelopen zomer.
2 dec 18:18
Het Franse parlement heeft de regering dinsdag gemaand een Palestijnse staat te erkennen. De Nationale Vergadering hoopt dat die stap weer vaart zal brengen in het vastgelopen vredesproces.
29 nov 15:54
Israëlische militairen hebben vrijdag een Italiaan neergeschoten die deelnam aan een Palestijnse demonstratie.
28 nov 20:19
Israël moet Arabische inwoners een geldbedrag aanbieden om het land te verlaten. Dat vinden minister van buitenlandse zaken Avigdor Lieberman en zijn partij.
28 nov 13:42
In het Franse parlement debatteren volksvertegenwoordigers vrijdag over het erkennen van een Palestijnse staat.
26 nov 20:23
De Palestijnse president Mahmoud Abbas verzet zich tegen plannen Israël formeel uit te roepen tot joodse staat en steunt Israëlische parlementariërs die zich ook tegen het plan keren.
26 nov 19:45
Egypte heeft woensdag voor het eerst in een maand de grens met Gaza weer geopend.
25 nov 14:04
Het momentum voor erkenning van een Palestijnse staat groeit. Dat heeft secretaris-generaal van de Verenigde Naties Ban Ki-moon maandag gezegd.
24 nov 9:30
Drie Israëlische jongeren hebben maandag in Jeruzalem een jonge Palestijn in elkaar geslagen. Het slachtoffer is in het ziekenhuis opgenomen.
23 nov 13:46
Op de Westelijke Jordaanoever is zondag een huis van een Palestijnse familie in brand gestoken door onbekenden.
20 nov 13:37
Nederland zal Palestina nu nog niet als staat erkennen. Maar het kabinet wil die erkenning wel mogelijk maken.
19 nov 12:34
De PvdA wil het debat over de erkenning van Palestina als staat 'aanzwengelen'. Dat zei Tweede Kamerlid Michiel Servaes dinsdag in de Tweede Kamer.
18 nov 17:38
De vier slachtoffers die dinsdag zijn gevallen bij een aanval in een synagoge in Jeruzalem hadden allen een dubbel paspoort.
18 nov 12:27
Bij een aanslag in Jeruzalem zijn dinsdag zeker vier bezoekers van een synagoge om het leven gekomen. Nog eens zes mensen raakten gewond, onder wie twee agenten.
17 nov 13:42
De Israëlische autoriteiten van de zionistenstaat hebben maandag de sloop van diverse huizen van Palestijnen op de Westelijke Jordaanoever aangekondigd.
14 nov 19:53
Ook jonge moslims mogen weer bidden op de Tempelberg. De Israëlische politie heeft de leeftijdsgrens, die zij had ingesteld om rellen op de voor moslims en joden heilige plaats te voorkomen, vrijdag opgeheven.
<< < 38 39 40 41 42 > >>

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi