Laatste nieuws over parijs
341 t/m 360 (van 658 artikelen)
30 jun 14:20
Op brokstukken van het voorste gedeelte van het passagiersvliegtuig van EgyptAir dat vorige maand in de Middellandse Zee stortte hebben onderzoekers roet en sporen van oververhitting gevonden.
13:20
Egyptische technici hebben maandag met succes de flightdatarecorder van de neergestorte EgyptAir-vlucht MS804 hersteld.
13:18
De openbaar aanklager in Parijs is maandag een strafrechtelijk onderzoek begonnen in verband met de crash van vlucht MS804 van EgyptAir vorige maand.
23 jun 13:31
Terreurverdachte Salah Abdeslam werd kort na de aanslagen in Parijs op 13 november op de terugweg naar België door de Franse politie een half uur lang staande gehouden en gecontroleerd.
23 jun 13:19
De twee Algerijnse terreurverdachten die in maart met Anis B. in Rotterdam werden opgepakt, blijven nog in voorarrest zitten. Dat heeft de rechtbank in Rotterdam bepaald.
21 jun 12:54
De Belgische politie heeft de zes personen die zij eerder op de dag had opgepakt in verband met de verijdelde aanslag op de Thalys tussen Amsterdam en Parijs vorig jaar zomer weer vrijgelaten.
17 jun 15:52
Vrijdag is ook de tweede zwarte doos van het gecrashte toestel van EgyptAir geborgen, liet het Egyptische onderzoeksteam weten.
15 jun 13:09
De Franse politie heeft dinsdag een derde man aangehouden in verband met de brute moord maandagavond op een politiecommandant en zijn partner in het dorp Magnanville, circa 40 kilometer en westen van Parijs.
14 jun 13:05
De steekpartij en gijzeling in de Franse plaats Magnanville lijkt een daad van terrorisme te zijn.
12 jun 16:01
De Duitse politie heeft bij toeval in Aken een hulpje van de terreurverdachte Salah Abdeslam aangehouden.
9 jun 18:25
Mohamed Abrini, beter bekend als de 'man met het hoedje’ die op 22 maart met explosieven liep op de Belgische luchthaven Zaventem, mag worden uitgeleverd aan Frankrijk.
4 jun 16:34
Drie terreurverdachten van de aanslagen in Parijs die in november in België werden opgepakt, worden uitgeleverd aan Frankrijk.
24 mei 14:07
De chef van het Egyptische team dat de crash van het toestel van EgyptAir onderzoekt, ontkent berichten dat er aanwijzingen zijn voor een explosie aan boord.
24 mei 12:07
Egyptische onderzoekers zeggen dat menselijke resten die zijn gevonden in het gebied waar het toestel van EgyptAir in de Middellandse Zee stortte, wijzen op een explosie aan boord.
20 mei 16:08
Bij de zoektocht naar het verdwenen passagiersvliegtuig van EgyptAir zijn vrijdag een lichaamsdeel, wrakstukken en bagage gevonden.
20 mei 13:10
Bij de vliegramp van EgyptAir is toch wel een Marokkaanse staatsburger om het leven gekomen.
20 mei 11:16
De enige gearresteerde verdachte van de aanslagen in november in Parijs, Salah Abdeslam, verschijnt vrijdag voor de Franse rechter-commissaris.
20 mei 10:49
De zoektocht naar het donderdag van de radar verdwenen passagiersvliegtuig van EgyptAir dreigt hinder te ondervinden van opkomend slecht weer.
19 mei 10:39
In Egypte heerst verwarring over een noodsignaal dat het boven de Middellandse Zee verdwenen passagiersvliegtuig wel of niet zou hebben uitgezonden.
19 mei 10:38
De reddingsdienst van de Egyptische strijdkrachten heeft een noodsignaal opgevangen van het passagiersvliegtuig van EgyptAir dat in de nacht van woensdag op donderdag boven de Middellandse Zee verdween.
<< < 16 17 18 19 20 > >>

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi