Laatste nieuws over parijs
501 t/m 520 (van 659 artikelen)
3 jul 15:00
De omstreden taxidienst Uber trekt zich terug uit Frankrijk.
10 jun 15:32
De zeer controversiële film Much Loved is in Maroko verboden maar zal in Frankrijk 'gewoon' te zien zijn. Eerder werd de film ook in Cannes tijdens het filmfestival getoond.
5 jun 16:33
De Utrechter die brieven met daarin varkensvlees verstuurde aan moskeeën en moslims moet zich in een psychiatrische kliniek laten behandelen.
4 jun 13:06
Bij de luchtaanvallen op terreurbeweging Daesh onder leiding van de Verenigde Staten zijn de afgelopen negen maanden meer dan tienduizend Daesh-strijders gedood.
2 jun 12:18
Slecht nieuws voor geliefden in Parijs. De duizenden hangsloten die in de loop der jaren door verliefde stelletjes aan de Pont des Arts-brug zijn gehangen worden verwijderd.
18 mei 19:40
Twee Franse agenten zijn maandag vrijgesproken van aansprakelijkheid voor de dood van twee tieners die in 2005 omkwamen in een voorstad van Parijs.
17 apr 18:30
Marokko en Algerije vliegen elkaar op diplomatiek en politiek vlak regelmatig in de haren maar uiteindelijk blijkt broederliefde altijd de boventoon te voeren.
18 mrt 14:59
De Franse komiek Dieudonné M'Bala M'Bala is woensdag tot twee maanden voorwaardelijke celstraf veroordeeld voor het 'verdedigen van terrorisme'.
17 mrt 18:36
De Marokkaanse monarch Mohammed VI is vaak in Frankrijk en in het bijzonder in Parijs te vinden. De kans dat je hem tegen het lijf loopt is echter miniem.
12 mrt 12:37
Een groep van vijftien gewapende lieden heeft op een snelweg in Frankrijk een waardetransport aangevallen.
9 mrt 14:16
De Franse autoriteiten hebben vier mensen opgepakt in verband met de terroristische aanslagen in januari in Parijs, hebben twee bronnen bij de politie en veiligheidsdiensten maandag meegedeeld.
26 feb 13:15
In Parijs zijn drie journalisten van Al-Jazeera opgepakt omdat ze illegaal met een drone aan het vliegen waren.
25 feb 15:35
De Franse regering heeft woensdag een plan gepresenteerd om de dialoog aan te gaan met de islamitische gemeenschap in het land.
19 feb 14:17
Er is een speelfilm in de maak over de aanslag op de redactie van het Franse weekblad Charlie Hebdo.
11 feb 18:32
Een docent van de Universiteit van Parijs in Villetaneuse is onlangs uit zijn functie gezet omdat hij weigerde les te geven aan een leerling met hoofddoek.
9 feb 18:10
De Marokkaanse koning Mohammed VI brengt momenteel een bezoek aan de Franse president François Hollande in Parijs.
4 feb 15:21
Frankrijk en Marokko hebben hun maandenlange ruzie uitgepraat. De rechterlijke macht van beide landen gaat weer samenwerken, kondigden Rabat en Parijs zaterdag aan.
3 feb 13:28
De Franse politie heeft dinsdag in de omgeving van Parijs en Lyon acht personen aangehouden die een netwerk zouden hebben onderhouden voor het ronselen van Syriëgangers.
23 jan 18:26
De man die vorige maand in een koosjere winkel in Parijs vier gijzelaars doodschoot is vrijdag in stilte begraven.
21 jan 11:46
Een Malinese moslim die klanten van een koosjere supermarkt in Parijs verborg toen de terrorist Amédy Coulibaly binnenviel en vier mensen doodschoot, is dinsdag voor zijn heldendaad geprezen en beloond met het Franse staatsburgerschap.
<< < 24 25 26 27 28 > >>

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi