Laatste nieuws over parijs
61 t/m 80 (van 629 artikelen)
6 nov 21:31
Drie tieners zijn vrijdag in staat van beschuldiging gesteld voor hun betrokkenheid bij de moord op de Franse leraar Samuel Paty.
19:13
In Frankrijk zijn het afgelopen etmaal een recordaantal van 58. 046 nieuwe infecties met het coronavirus geteld, melden de gezondheidsautoriteiten.
06:53
De Democratische kandidaat voor het Amerikaanse presidentschap Joe Biden heeft op Twitter gezegd dat de Verenigde Staten weer mee gaan doen aan het klimaatverdrag van Parijs als hij tot president wordt verkozen.
3 nov 13:52
De Franse politie heeft dinsdag een man aangehouden die gewapend met een machete in de buurt van begraafplaats Père Lachaise in het centrum van Parijs liep.
3 nov 11:51
Nog eens vier mensen zijn opgepakt voor de aanslag in de Franse plaats Nice vorige week, meldt persbureau AFP dinsdag op basis van een bron binnen justitie.
2 nov 9:28
Zeker 50. 000 mensen kwamen volgens de politie maandag bijeen om mee te doen aan anti-Franse protesten in Dhaka, de hoofdstad van Bangladesh.
1 nov 2:57
Het proces in Parijs tegen veertien verdachten die medeplichtig zouden zijn aan de aanslagen op de redactie van het satirische weekblad Charlie Hebdo en een joodse supermarkt in 2015 is opgeschort tot en met dinsdag 3 november
30 okt 13:01
Tienduizenden mensen hebben een dag na de moorden in Nice deelgenomen aan anti-Franse protesten in Bangladesh.
30 okt 10:53
Turkije toont met zijn "eenzijdige acties" in de Middellandse Zee nog weinig animo om tot een oplossing te komen in het conflict over gas- en olieboringen in de wateren rond EU-landen Cyprus en Griekenland.
29 okt 21:56
Er geldt een lockdown in heel Frankrijk.
29 okt 15:57
De Franse politie heeft in een voorstad van Parijs een man aangehouden die kennelijk van plan was een aanslag op een plaatselijke kerk te plegen.
28 okt 13:02
De Iraanse president Hassan Rohani heeft gewaarschuwd dat beledigingen van profeet Mohammed (saws) geweld kunnen uitlokken.
27 okt 17:54
De omgeving van de Arc de Triomphe in hartje Parijs is afgezet door de politie in verband met een bomalarm.
26 okt 14:50
Moslims in Europa worden volgens de Turkse president Erdogan behandeld zoals Joden voor de Tweede Wereldoorlog.
25 okt 19:03
Frankrijk heeft landen in het Midden-Oosten opgeroepen een einde te maken aan boycotacties tegen Franse producten.
25 okt 12:39
De Franse president Emmanuel Macron "valt de islam aan", meent de Pakistaanse premier Imran Khan.
24 okt 19:52
Het Élysée in Parijs noemt de opmerkingen die de Turkse president Recep Tayyip Erdogan eerder op zaterdag deed over zijn Franse ambtgenoot Emmanuel Macron "onaanvaardbaar".
24 okt 15:59
De moord op de Franse docent Samuel Paty is ook "een aanval op ons onderwijs, en daarmee op onze samenleving waar vrijheid van meningsuiting een van de belangrijkste democratische kernwaarden is".
23 okt 21:56
Moslims over de hele wereld gebruiken sociale netwerken om de anti-islam-campagne van de Franse regering te veroordelen.
23 okt 15:26
De Franse Justitie heeft de Zwitserse islamdeskundige Tariq Ramadan, die reeds wordt vervolgd voor verkrachting van vier vrouwen, donderdag opnieuw in verdenking gesteld.
<< < 2 3 4 5 6 > >>

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi