Laatste nieuws over parijs
81 t/m 100 (van 512 artikelen)
20 jul 2:36
In Frankrijk zijn wederom rellen uitgebroken na een gewonnen voetbalwedstrijd van Algerije. Het Algerijnse nationale elftal won vrijdagavond de Afrika Cup door Senegal met 0-1 te verslaan.
15 jul 9:03
De politie heeft in Frankrijk 282 mensen opgepakt nadat onlusten waren uitgebroken na de kwalificatie van het Algerijnse voetbalelftal voor de finale van de Afrika Cup. Dat meldde het ministerie van Binnenlandse Zaken maandag.
12 jul 11:06
De overwinning van Algerije op Ivoorkust in de Afrika Cup heeft Algerijnse voetbalfans helemaal gek gemaakt.
12 jul 9:07
Het klimaat in Amsterdam, Den Haag en Rotterdam is in 2050 vergelijkbaar met dat in het hedendaagse Parijs.
10 jul 15:08
Hassa bin Salman wordt beschuldigt van medeplichtigheid aan vrijheidsberoving en geweld nadat ze haar lijfwacht zou hebben opgedragen een loodgieter in Parijs te mishandelen.
9 jul 10:03
De Franse staat moet de enige overlevende dader van de aanslagen in Parijs, Salah Abdeslam, 500 euro schadevergoeding betalen voor de omstandigheden waaronder hij werd vastgehouden in de gevangenis.
27 jun 11:17
In verband met de terreuraanslagen in Parijs in november 2015 is in Duitsland een Bosnische man gearresteerd. De Belgische autoriteiten hadden een Europees aanhoudingsbevel tegen hem uitgevaardigd.
12 jun 21:58
Een zus van de roemruchte Saoedische kroonprins Mohammed bin Salman, Hassa bint Salman, moet in juli in Parijs voor de rechter verschijnen in verband met een geweldsmisdrijf.
10 jun 12:39
Twee jonge Nederlandse weeskinderen zijn uit een vluchtelingenkamp in het noorden van Syrië gehaald en overgedragen aan een Nederlandse delegatie.
6 jun 15:34
De president van de Afrikaanse voetbalbond (CAF) Ahmad Ahmad is donderdagochtend gearresteerd in een hotel in Parijs, waar hij verbleef om het FIFA-congres bij te wonen.
2 jun 18:48
De 26-jarige Mohamed el-Hafiani verliest de Franse nationaliteit voor deelname aan een terroristische organisatie
31 mei 20:19
Een herdenkingsdienst in Parijs ter gelegenheid van het einde van de Kosovo-oorlog leidt tot veel emotie en kritiek
27 mei 17:06
In het onderzoek naar de bomaanslag in Lyon zijn maandag twee verdachten aangehouden. Een 24-jarige man die de politie in Lyon oppakte ziet het Openbaar Ministerie als de aanslagpleger.
20:22
Een vrouw heeft in Parijs aangifte gedaan van de diefstal van een diamant met een waarde van 45 miljoen euro. Twee mannen die zich voordeden als Russen zouden de edelsteen met een gewicht van 43,5 karaat met een wisseltruc hebben gestolen.
6 mei 11:12
Een politiebureau in het noordoosten van Parijs is zondag ontruimd en meteen gesloten vanwege een vlooienplaag.
1 mei 14:54
De Franse politie gebruikt traangas tegen betogers in Parijs. In het centrum van de stad zijn zowel vakbondsleden als 'gele hesjes' samengekomen om te protesteren tegen het beleid van president Emmanuel Macron.
30 apr 17:59
De Franse president Emmanuel Macron wil dat de politie op de Dag van de Arbeid keihard optreedt tegen relschoppers. Hij vindt het noodzakelijk personen aan te pakken die naar 1 meibijeenkomsten gaan met als enig doel voor chaos en geweld te zorgen.
16 apr 18:02
De donaties voor de restauratie van de Notre-Dame blijven binnenstromen.
16 apr 14:31
Koning Mohammed VI stuurde een boodschap van steun en solidariteit aan Emmanuel Macron, naar aanleiding van de brand die de Notre-Dame-kathedraal in Parijs verwoestte.
15 apr 19:48
In de beroemde Parijse kathedraal Notre-Dame is brand uitgebroken.
<< < 3 4 5 6 7 > >>

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi