Laatste nieuws over parijs
121 t/m 140 (van 700 artikelen)
2 dec 22:22
Het gaat om ruim zeventig gebedshuizen die volgens de Franse autoriteiten gelden als "broedplaats van extremisme" en daarmee als vijanden van de Franse republiek.
29 nov 21:07
Bij een vreedzame demonstratie in de Franse hoofdstad zijn zaterdag gevechten uitgebroken tussen Marokkaanse demonstranten en Polisario-aanhangers
29 nov 10:52
Bij talrijke betogingen tegen een nieuwe wet voor 'algemene veiligheid' en tegen politiegeweld zijn in Frankrijk zaterdag meer dan zestig politieagenten gewond geraakt.
18:47
In verschillende steden in Frankrijk zijn zaterdag vele duizenden mensen de straat opgegaan uit protest tegen een veiligheidswet die de verspreiding van beelden van het gezicht van een politieman strafbaar maakt.
27 nov 10:59
De Franse president Emmanuel Macron is "erg geschrokken" van de beelden waarop de politie in Parijs een zwarte man mishandelt.
26 nov 11:14
Nog eens vier tieners zijn in Frankrijk opgepakt voor betrokkenheid bij de moord op de Franse leraar Samuel Paty.
24 nov 18:27
Ondanks felle protesten gaat Frankrijk het filmen en fotograferen van agenten aan banden leggen.
22 nov 1:02
Enkele duizenden mensen zijn zaterdag in Parijs de straat opgegaan uit protest tegen een veiligheidswet die de verspreiding van beelden van het gezicht van een politieman strafbaar maakt.
18 nov 15:29
De Amerikaanse filmmaker Clint Eastwood mag van de Franse rechtbank niet getuigen tijdens het proces tegen de man die vijf jaar geleden het vuur opende in een Thalys tussen Amsterdam en Parijs.
16 nov 14:21
In Frankrijk is het proces begonnen tegen de man die vijf jaar geleden het vuur opende in een Thalys tussen Amsterdam en Parijs.
13 nov 13:02
In Frankrijk wordt vrijdag stilgestaan bij de bloedige aanslagen van 2015, toen 130 doden vielen in de Franse hoofdstad.
6 nov 21:31
Drie tieners zijn vrijdag in staat van beschuldiging gesteld voor hun betrokkenheid bij de moord op de Franse leraar Samuel Paty.
5 nov 19:13
In Frankrijk zijn het afgelopen etmaal een recordaantal van 58. 046 nieuwe infecties met het coronavirus geteld, melden de gezondheidsautoriteiten.
5 nov 6:53
De Democratische kandidaat voor het Amerikaanse presidentschap Joe Biden heeft op Twitter gezegd dat de Verenigde Staten weer mee gaan doen aan het klimaatverdrag van Parijs als hij tot president wordt verkozen.
3 nov 13:52
De Franse politie heeft dinsdag een man aangehouden die gewapend met een machete in de buurt van begraafplaats Père Lachaise in het centrum van Parijs liep.
3 nov 11:51
Nog eens vier mensen zijn opgepakt voor de aanslag in de Franse plaats Nice vorige week, meldt persbureau AFP dinsdag op basis van een bron binnen justitie.
2 nov 9:28
Zeker 50. 000 mensen kwamen volgens de politie maandag bijeen om mee te doen aan anti-Franse protesten in Dhaka, de hoofdstad van Bangladesh.
1 nov 2:57
Het proces in Parijs tegen veertien verdachten die medeplichtig zouden zijn aan de aanslagen op de redactie van het satirische weekblad Charlie Hebdo en een joodse supermarkt in 2015 is opgeschort tot en met dinsdag 3 november
30 okt 13:01
Tienduizenden mensen hebben een dag na de moorden in Nice deelgenomen aan anti-Franse protesten in Bangladesh.
30 okt 10:53
Turkije toont met zijn "eenzijdige acties" in de Middellandse Zee nog weinig animo om tot een oplossing te komen in het conflict over gas- en olieboringen in de wateren rond EU-landen Cyprus en Griekenland.
<< < 5 6 7 8 9 > >>

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi