Laatste nieuws over parlement
1 t/m 20 (van 171 artikelen)
26 jul 12:58
De Tunesische politie is maandag het kantoor van de Arabische nieuwszender Al Jazeera in de Tunesische hoofdstad Tunis binnengevallen.
8 jul 12:05
D66'er Salima Belhaj leidt de commissie die de parlementaire enquête naar de toeslagenaffaire en de dienstverlening door de overheid gaat voorbereiden.
7 jul 14:38
De Europese Commissie dringt er bij Nederland op aan de waarheid over het neerschieten van misdaadverslaggever Peter R. de Vries boven water te krijgen.
15 jun 15:18
Het Hongaarse parlement heeft een wet aangenomen die jongeren moet ‘beschermen’ tegen informatie over homoseksualiteit en geslachtsoperaties.
20 mei 19:04
De EU-landen en het Europees Parlement hebben overeenstemming bereikt over de pas die reizen binnen de EU weer gemakkelijker moet maken.
18 mei 18:02
De PCR-coronatest die ongevaccineerde vakantiegangers moeten afnemen bij een commerciële testaanbieder worden goedkoper.
30 apr 16:32
Europarlementariër Attila Ara-Kovacs heeft kiritische vragen gesteld over de recente aankomst van Polisario-president Brahim Ghali in Spanje.
26 apr 18:57
Europees Commissievoorzitter Ursula von der Leyen ziet "geen enkele rechtvaardiging" voor de manier waarop ze onlangs bij een bezoek aan de Turkse president Reccep Erdogan werd behandeld.
24 apr 17:01
Europarlementariër Mohammed Chahim (PvdA) uit Helmond is door de fractie van de sociaaldemocraten (S&D) in Brussel gekozen tot vicevoorzitter.
11 apr 12:45
Het Iraanse parlement heeft een aanklacht ingediend tegen president Hassan Rohani.
11 mrt 20:15
Het Marokkaanse parlement heeft vandaag drie ministers om opheldering gevraagd over de leveringsproblemen met het coronavaccin van de Chinese staatsfarmaceut Sinopharm.
1 mrt 11:29
De Europese Commissie komt nog deze maand met een plan voor een Europees bewijs waarmee de drager kan aantonen dat hij is ingeënt tegen het coronavirus.
18 feb 17:12
De Algerijnse president Abdelmadjid Tebboune heeft beslist het parlement te ontbinden en vervroegde verkiezingen uit te schrijven.
11 feb 9:36
De Tweede Kamer stemt donderdag toch over een parlementaire enquête over de toeslagenaffaire en het bredere functioneren van overheidsdiensten.
8 jan 5:23
De Amerikaanse president Donald Trump overweegt volgens de krant The New York Times zichzelf gratie te verlenen.
14 dec 22:59
De Egyptische partij die vierkant achter president Abdel Fattah al-Sissi staat heeft meer dan de helft van de zetels in de wacht gesleept in de parlementsverkiezingen.
27 okt 23:01
De Eerste Kamer gaat een parlementair onderzoek beginnen naar discriminatie. Een ruime meerderheid van de partijen in de senaat zette dinsdag een handtekening onder de motie van die strekking van VVD en GroenLinks.
24 okt 11:15
Egyptenaren gaan zaterdag naar de stembus om een nieuw parlement te kiezen.
21 okt 14:04
Honderden Europese parlementariërs, onder wie ook Nederlandse Kamerleden, hebben de Egyptische president Abdel Fattah Al-Sisi in een brief opgeroepen alle gewetensgevangenen in Egypte vrij te laten.
16 okt 17:05
De parlementaire fracties zijn overeengekomen om het pensioenstelsel af te schaffen voor de leden van het Huis van Afgevaardigden.
1 2 3 > >>

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi