Laatste nieuws over pedro sanchez
1 t/m 20 (van 42 artikelen)
02:49
Minstens vier migranten zijn dinsdag omgekomen toen hun boot met een dertigtal opvarenden kapseisde voor de kust van het Canarische eiland Lanzarote, meldt de lokale reddingsdienst.
22 nov 19:25
Spanje begint in januari met een grootschalig programma om de bevolking in te enten met een vaccin tegen het coronavirus.
16 nov 18:41
De Spaanse premier Pedro Sanchez zal naar verwachting op 17 december een officieel bezoek brengen aan Marokko.
27 okt 15:17
De sociaaldemocraat Sánchez is het over dit plan eens geworden met zijn links-radicale coalitiepartner Pablo Iglesias.
14:57
De Spaanse premier Pedro Sánchez heeft zondag een nieuwe noodtoestand afgekondigd in een poging de stijgende coronavirusinfecties te beteugelen.
24 okt 20:48
De Spaanse regering komt zondagochtend bijeen om te bespreken of de noodtoestand moet worden uitgeroepen en onder welke voorwaarden.
23 okt 14:03
Spanje heeft veel meer coronagevallen dan de officiële cijfers doen vermoeden. Volgens premier Pedro Sánchez zijn het er meer dan 3 miljoen, ongeveer drie keer zoveel.
21 okt 19:18
In Spanje zijn meer dan een miljoen besmettingen met het nieuwe coronavirus vastgesteld.
21 okt 11:49
De rechts-populistische partij Vox heeft in het Spaanse parlement een motie van wantrouwen ingediend tegen premier Pedro Sánchez vanwege diens aanpak van de coronacrisis.
9 okt 13:18
De Spaanse regering van premier Pedro Sánchez heeft in de regio Madrid de noodtoestand uitgeroepen om een coronamaatregel door te voeren.
1 jul 11:53
De premiers van Spanje en Portugal hebben woensdag officieel hun gezamenlijke grens voor alle reizigers heropend na een sluiting van drie maanden om de verspreiding van het coronavirus te voorkomen.
14 jun 11:15
Spanje vervroegt volgens Spaanse media de datum waarop de grenzen weer opengaan voor het normale verkeer uit Schengenlanden naar 21 juni.
13 jun 13:28
De rechtse en extreemrechtse oppositiepartijen in Spanje beschuldigen de linkse regering van premier Pedro Sanchez van gesjoemel met de coronacijfers.
3 jun 13:44
Het lukt de Spaanse premier Pedro Sánchez opnieuw de noodtoestand met twee weken te verlengen, melden Spaanse media.
1 jun 19:38
Spanje meldt voor het eerst sinds maart geen doden door het coronavirus. Dat heeft het ministerie van Volksgezondheid bekendgemaakt.
31 mei 15:35
De Spaanse premier zal het parlement vragen in te stemmen met een laatste verlenging van de lockdown van twee weken tot 21 juni.
23 mei 15:31
Buitenlandse toeristen kunnen vanaf juli weer naar Spanje. Premier Pedro Sanchez zei dat zaterdag tijdens een persconferentie. Wel moet aan veiligheidsvoorwaarden worden voldaan, zei de regeringsleider.
23 mei 14:59
Duizenden auto's en motoren zijn zaterdag toeterend en met vlaggen in colonne door de Spaanse hoofdstad Madrid gereden in een demonstratie tegen de lockdownmaatregelen van de regering tegen het coronavirus.
20 mei 21:46
Spanje heeft de noodtoestand vanwege de coronapandemie voor de vijfde keer verlengd, ondanks felle tegenstand van de oppositie en toenemende protesten van ontevreden burgers.
20 mei 14:57
De Spaanse premier Pedro Sánchez heeft net voldoende steun in het parlement om de 14 maart uitgeroepen noodtoestand woensdagavond voor de vijfde keer te verlengen.
1 2 3 >

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi