Laatste nieuws over pedro sanchez
1 t/m 20 (van 110 artikelen)
26 sep 21:15
Een nieuwe diplomatieke top tussen Marokko en Spanje zal naar verwachting in november van dit jaar nog plaatsvinden.
31 aug 15:48
Spanje heeft de politieke rechten van Catalaanse separatistenleiders geschonden, stelt het Mensenrechtencomité van de Verenigde Naties.
21 jul 13:34
De Spaanse brandweer krijgt de tientallen bosbranden in het land onder controle op een moment waarop de temperaturen weer stijgen.
19 jul 10:52
China ontkent Europese leiders te hebben uitgenodigd voor een ontmoeting in november met president Xi Jinping in Beijing, zoals de South China Morning Post had gemeld.
4 jul 17:27
De Spaanse regeringsleider Pedro Sanchez vindt dat zijn land en Europa zich solidairder moeten opstellen tegenover Marokko.
29 jun 16:14
De Spaanse premier Pedro Sanchez beloofde woensdag "volledige medewerking" te verlenen aan het onderzoek naar de dood van 23 Afrikaanse migranten.
29 jun 15:13
De Spaanse premier Pedro Sanchez heeft zijn land en de Europese Unie (EU) opnieuw opgeroepen om Marokko te steunen in de strijd tegen illegale migratie.
29 jun 14:36
De NAVO heeft Spanje verontschuldigingen aangeboden voor het ondersteboven hangen van de Spaanse vlag op de NAVO-top in Madrid.
26 jun 16:22
Duizenden mensen hebben in een protestmars in het centrum van Madrid tegen de NAVO betoogd.
25 jun 15:14
De Spaanse premier Pedro Sánchez heeft criminele bendes van "maffiosi en mensensmokkelaars" ervan beschuldigd achter de bestorming te zitten van de Spaanse enclave Melilla in Noord-Afrika.
9 jun 19:25
Het Polisario-Front is verheugd met het Algerijnse besluit om het vriendschapsverdrag met Spanje op te schorten.
9 jun 12:10
Meer dan 3000 mensen zijn in de toeristische regio Costa del Sol in Zuid-Spanje geëvacueerd vanwege een bosbrand die daar woensdagmiddag uitbrak.
8 jun 19:08
Spanje betreurt het besluit van Algerije om de vriendschapssamenwerking tussen de twee landen op te schorten en blijft bereid te werken aan de betrekkingen met Algerije.
8 jun 17:37
Algerije heeft woensdagmiddag het vriendschapsverdrag met Spanje opgeschort.
3 jun 20:17
Spanje en Nigeria hebben deze week afgesproken de energiesamenwerking te zullen verbreden.
24 mei 11:54
Finland en Zweden zijn eind juni in Madrid aanwezig bij de NAVO-topconferentie. De Spaanse premier Pedro Sánchez heeft dit bekendgemaakt.
5 mei 22:48
Bijna de helft van de Spanjaarden is het niet eens met de afspraken tussen hun regeringsleider Pedro Sanchez en de Marokkaanse koning Mohammed VI.
29 apr 1:05
De Spaanse minister Alberto Garzón (Consumentenzaken) heeft donderdag een ontmoeting gehad met een delegatie van het Polisario-Front
25 apr 18:46
De Spaanse minister van Buitenlandse Zaken Jose Manuel Albares is duidelijk geïrriteerd door de recente uitspraken van de Algerijnse president Abdelmadjid Tebboune.
25 apr 15:02
Het nieuwe standpunt van Madrid over de Sahara-plannen van Rabat zijn "moreel verwerpelijk" en "historisch onaanvaardbaar".
1 2 3 > >>

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi