Laatste nieuws over pegida
41 t/m 60 (van 83 artikelen)
26 mei 10:01
Utrecht en Gouda verbieden anti-islambeweging Pegida bij wijze van demonstratie barbecues te houden bij moskeeën in hun gemeenten tijdens de ramadan.
9 mei 17:02
De anti-islambeweging Pegida gaat tijdens de ramadan en het avondgebed barbecues houden bij moskeeën in vijf plaatsen.
11 mrt 18:03
Aanhangers van de anti-islambeweging Pegida hadden een bijeenkomst georganiseerd.
11 mrt 14:32
Leden van de anti-islambeweging Pegida hebben in Enschede opnieuw geprotesteerd tegen de bouw van een moskee.
13 nov 9:20
De Enschedese burgemeester Onno van Veldhuizen distantieert zich van de actie van de extreemrechtse organisatie Pegida.
5 jul 16:45
Geert Wilders is woensdagmiddag aangekomen bij het gemeentehuis van Arnhem, waar hij samen met andere PVV'ers demonstreert tegen de voordracht van Ahmed Marcouch als nieuwe burgemeester van de stad.
18 jun 16:59
De politie heeft zondag elf mensen aangehouden in Enschede en zo'n tachtig mensen uit het centrum weggestuurd vanwege het demonstratieverbod.
7 mei 19:45
De politie heeft zondag in Tilburg veertien personen aangehouden bij een betoging van de anti-Islamitische organisatie Pegida.
8 dec 19:44
Pegida-voorman Edwin Wagensveld krijgt geen straf voor het tonen van een hakenkruis tijdens een demonstratie in Amsterdam eerder dit jaar.
7 okt 17:59
Beweging Pegida mag zondag tijdens een betoging in Den Haag het logo met een hakenkruis boven een prullenbak dragen.
5 okt 12:54
In Duitsland is ophef ontstaan over de tolerante houding van de politie in Dresden jegens de aanhangers van Pegida.
11 sep 23:03
Er zijn zondagmiddag in totaal twintig mensen aangehouden naar aanleiding van een demonstratie van de anti-islambeweging Pegida in Den Haag.
8 sep 13:01
Pegida-voorman Edwin Wagensveld is donderdag buiten de rechtbank van Amsterdam aangehouden en afgevoerd door de politie.
11 apr 15:58
Het Openbaar Ministerie onderzoekt of Pegida-activiste Nel Stins tijdens een demonstratie in Utrecht strafbare uitlatingen heeft gedaan.
10 apr 16:32
De politie heeft zondagmiddag tijdens een demonstratie van anti-islambeweging Pegida in Den Haag meerdere mensen aangehouden.
18 mrt 20:45
De zes mensen die vrijdagmorgen op weg waren naar het proces tegen Geert Wilders en bij Schiphol zijn aangehouden, zijn weer op vrije voeten gesteld.
16 mrt 11:29
De anti-islambeweging Pegida wil vrijdag tijdens de eerste openbare zitting van de strafzaak tegen Geert Wilders met een demonstratie steun betuigen aan de PVV-leider.
27 feb 14:16
De politie in Amsterdam heeft zaterdag de voorman Edwin Wagensveld van de anti-islambeweging Pegida aangehouden toen hij tijdens een toespraak een hakenkruis liet zien.
12 jan 9:18
In Potsdam (Berlijn) zijn maandagavond ongeregeldheden uitgebroken tussen aanhangers van de anti-islambeweging Pegida en tegendemonstranten.
9 jan 18:59
De Duitse politie heeft zaterdagmiddag in Keulen een resoluut einde gemaakt aan een demonstratie van anti-islambeweging Pegida en de extreemrechtse partij Pro Köln.
< 1 2 3 4 5 >

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi