Laatste nieuws over pegida
61 t/m 80 (van 92 artikelen)
11 sep 23:03
Er zijn zondagmiddag in totaal twintig mensen aangehouden naar aanleiding van een demonstratie van de anti-islambeweging Pegida in Den Haag.
8 sep 13:01
Pegida-voorman Edwin Wagensveld is donderdag buiten de rechtbank van Amsterdam aangehouden en afgevoerd door de politie.
11 apr 15:58
Het Openbaar Ministerie onderzoekt of Pegida-activiste Nel Stins tijdens een demonstratie in Utrecht strafbare uitlatingen heeft gedaan.
10 apr 16:32
De politie heeft zondagmiddag tijdens een demonstratie van anti-islambeweging Pegida in Den Haag meerdere mensen aangehouden.
20:45
De zes mensen die vrijdagmorgen op weg waren naar het proces tegen Geert Wilders en bij Schiphol zijn aangehouden, zijn weer op vrije voeten gesteld.
16 mrt 11:29
De anti-islambeweging Pegida wil vrijdag tijdens de eerste openbare zitting van de strafzaak tegen Geert Wilders met een demonstratie steun betuigen aan de PVV-leider.
27 feb 14:16
De politie in Amsterdam heeft zaterdag de voorman Edwin Wagensveld van de anti-islambeweging Pegida aangehouden toen hij tijdens een toespraak een hakenkruis liet zien.
12 jan 9:18
In Potsdam (Berlijn) zijn maandagavond ongeregeldheden uitgebroken tussen aanhangers van de anti-islambeweging Pegida en tegendemonstranten.
9 jan 18:59
De Duitse politie heeft zaterdagmiddag in Keulen een resoluut einde gemaakt aan een demonstratie van anti-islambeweging Pegida en de extreemrechtse partij Pro Köln.
19 dec 14:57
Ongeveer honderd aanhangers van de Nederlandse tak van anti-islambeweging Pegida hebben zich zaterdagmiddag verzameld op de Wilhelminapier in Rotterdam.
29 nov 14:32
De politie in Rotterdam is zondag massaal op straat om een aangekondigde betoging van Pegida in goede banen te leiden.
21 nov 18:19
Justitie in Frankrijk opent een onderzoek naar de man die tijdens een anti-islamdemonstratie in Calais een Koran in brand stak.
12 nov 17:00
Moslims in Calais betreuren het stilzwijgen van de autoriteiten na een anti-islamdemonstratie door Pegida.
10 nov 21:45
De anti-islambeweging Pegida zet ook in Frankrijk voet aan grond.
9 nov 11:54
De politie heeft zondagmiddag 32 arrestaties gedaan rond de demonstratie van de anti-islamitische beweging Pegida.
6 nov 15:00
Anti-islambeweging Pegida mag zaterdag niet demonstreren in Utrecht. De eerder aangekondigde demonstratie zondag in het Hogelandsepark aan de rand van het stadscentrum mag wel doorgaan.
3 nov 11:38
Opnieuw zijn maandagavond duizenden aanhangers van anti-islambeweging Pegida in het Duitse Dresden de straat opgegaan.
19 okt 15:47
Anti-islambeweging Pegida wil op 8 november opnieuw demonstreren in Utrecht. De beweging heeft twee opmerkelijke locaties op het oog.
12 okt 12:50
Het Openbaar Ministerie bekijkt of een van de anti-islamitische toespraken van Pegida zondag in Utrecht strafbare uitlatingen bevat.
11 okt 16:36
De betoging van de anti-islamitische organisatie Pegida in Utrecht loopt tegen half vier zondagmiddag op zijn einde.
<< < 2 3 4 5 >

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi