Laatste nieuws over peking
1 t/m 20 (van 57 artikelen)
11 jul 13:56
China is boos op de Verenigde Staten vanwege de "onredelijke onderdrukking" van Chinese bedrijven, nu Washington meer bedrijven uit China op de zwarte lijst heeft gezet.
19 mei 19:31
Een nieuwe zending van in totaal twee miljoen doses van het coronavaccin kwam woensdag aan op de luchthaven Mohammed V in Casablanca.
14 mei 22:17
Bij de productie van zonnepanelen in de Chinese regio Xinjiang zouden Oeigoerse minderheden met dwang te werk worden gesteld.
12 mei 5:02
De Verenigde Naties buigen zich woensdag over het lot van de Oeigoeren, een minderheid in China die te lijden heeft onder het communistische regime.
10 mei 3:39
Twee nieuwe zendingen van in totaal twee miljoen doses van het coronavaccin kwamen op de nacht van zondag op maandag aan op de luchthaven Mohammed V in Casablanca.
30 mrt 16:55
De Wereldgezondheidsorganisatie (WHO) wil verder onderzoek naar de vraag of het coronavirus uit een Chinees laboratorium stamt.
28 mrt 18:59
De Verenigde Naties zijn "serieus in gesprek" met China om onbeperkte toegang te krijgen tot de regio Xinjiang waar Peking volgens mensenrechtenorganisaties en VN-experts de Oeigoerse moslimminderheid onderdrukt.
24 mrt 20:26
Facebook heeft Chinese hackers geblokkeerd die aanvallen uitvoerden op leden van de Oeigoerse minderheid in het buitenland.
24 mrt 19:31
Op Chinese sociale media roepen gebruikers elkaar op om producten van kledingketen Hennes & Mauritz (H&M) niet meer te kopen.
5 feb 15:16
Er is nog jaren onderzoek nodig om de oorsprong van het coronavirus vast te stellen.
4 feb 15:19
Onderzoekers van de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO) vinden de stelling dat het gevreesde coronavirus uit een Chinees laboratorium komt, niet erg geloofwaardig.
1 feb 20:11
De VN-Veiligheidsraad komt dinsdag met spoed in een digitale sessie bijeen om de staatsgreep van het leger in Myanmar te bespreken.
27 jan 11:05
China heeft ook anale coronatesten in gebruik genomen. Die kunnen naar verluidt nauwkeuriger zijn dan uitstrijkjes uit de neus en keel.
4 jan 15:20
Op sociale media wordt driftig gespeculeerd over de verdwijning van multimiljardair Jack Ma, de topman van het Chinese webwinkelconcern Alibaba.
1 dec 6:52
De Chinese overheid meldde in februari lagere aantallen coronabesmettingen dan er in werkelijkheid waren vastgesteld.
24 nov 8:11
China heeft hals over kop honderden vluchten op een luchthaven van Shanghai geschrapt vanwege een lokale uitbraak van het coronavirus.
26 okt 10:51
China stelt sancties in tegen Amerikaanse bedrijven die betrokken zijn bij wapenverkopen aan Taiwan.
8 sep 8:48
De regering van de Verenigde Staten overweegt een verbod in te stellen op katoenproducten uit de noordwestelijke Chinese provincie Xinjiang vanwege de mensenrechtensituatie daar, meldt The New York Times.
8 sep 8:09
Entertainmentbedrijf Disney ligt onder vuur vanwege het maken van opnames voor de film Mulan in de Chinese provincie Xinjiang, meldt The Hollywood Reporter.
3 sep 13:11
In Peking is donderdag voor het eerst in meer dan vijf maanden een internationale passagiersvlucht geland.
1 2 3 >

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi