Laatste nieuws over peter r. de vries
1 t/m 20 (van 80 artikelen)
18 okt 14:13
De rechtbank heeft besloten dat Kamil E. , verdacht van de moord op Peter R. de Vries, langer in de cel blijft.
18 okt 10:55
Advocaat Ronald van der Horst van verdachte Delano G. (22), die wordt verdacht van het neerschieten van Peter R. de Vries, heeft kritiek op het onderzoeksdossier van het Openbaar Ministerie.
18 okt 8:49
De man die mede verdacht wordt van de moord op Peter R. de Vries heeft maandag in de rechtbank uitgebreid laten weten dat hij niets van de moord weet.
18 okt 8:14
De verdachten van de moord op Peter R. de Vries zijn maandagochtend aanwezig in de rechtbank Amsterdam tijdens de eerste voorbereidende zitting.
15 okt 17:06
Bekir E. , de moordenaar van de scholiere Hümeyra, deed tegenover anderen alsof Peter R. de Vries zich inspande voor zijn zaak.
13 okt 14:46
De rechtbank gaat nadenken over het verzoek van de vermeende topcrimineel Ridouan Taghi om zijn strafzaak af te splitsen van het proces Marengo.
11 okt 11:23
De rechtbank Amsterdam heeft maandag de twee verdachten van de moord op advocaat Derk Wiersum veroordeeld tot een gevangenisstraf van dertig jaar.
11 okt 5:45
De rechtbank Amsterdam doet maandag uitspraak in de zaak tegen de twee mannen die worden verdacht van de moord op advocaat Derk Wiersum.
11 okt 5:37
De 38-jarige advocaat die vrijdag is aangehouden in de Extra Beveiligde Inrichting (EBI) in Vught, een neef van Ridouan Taghi, wordt maandag voorgeleid aan de rechter-commissaris in Amsterdam.
10 okt 14:22
We zijn onze naïviteit definitief aan het verliezen. We kunnen ons niet meer dat veilige rustige eilandje wanen in Europa, waarin dit niet gebeurt.
4 okt 9:56
Om toe te zien op het verbod op lachgas, wordt 14 miljoen euro extra gestoken in handhaving door de politie.
1 okt 20:19
De Videoland-hit Mocro Maffia is vrijdag op het Nederlands Film Festival bekroond als beste dramaserie.
30 sep 9:44
Dat de dramaserie Mocro Maffia dit jaar kans maakt op de Gouden Televizier-Ring geeft RTL een "dubbel gevoel".
27 sep 10:26
Demissionair premier Mark Rutte wordt extra beveiligd omdat er plannen zouden zijn om een aanslag op hem te plegen of hem te ontvoeren.
23 sep 18:44
Mensen die harddrugs gebruiken zijn "idioten" die het verdienmodel van zware criminaliteit in stand houden.
22 sep 17:00
Een stekelig verhoor van kroongetuige Nabil B. in het liquidatieproces Marengo heeft woensdag een stuwmeer aan niet beantwoorde vragen opgeleverd.
22 sep 13:42
Ridouan Taghi, hoofdverdachte in het omvangrijke liquidatieproces Marengo, wil dat zijn strafzaak wordt afgesplitst.
21 sep 12:34
Ridouan Taghi, hoofdverdachte in het liquidatieproces Marengo, wordt "volkomen ten onrechte" en "publiekelijk" beschuldigd van tal van ernstige misdrijven waarvoor hij niet wordt vervolgd.
17 sep 10:55
De rechtbank Amsterdam heeft de advocaten en officieren van justitie in het liquidatieproces Marengo uitgenodigd voor een gesprek, naar aanleiding van de onrust die is ontstaan over de beslissing van de wrakingskamer.
14 sep 14:20
Voor het stelen van persoonsgegevens uit coronadossiers van de GGD heeft de rechtbank dinsdag celstraffen en een werkstraf opgelegd.
1 2 3 > >>

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi