Laatste nieuws over pfizer
61 t/m 80 (van 87 artikelen)
8 dec 14:35
Het coronavaccin van farmaceut Pfizer en biotechnoloog BioNTech voldoet aan de veiligheids- en effectiviteitseisen die de Amerikaanse medicijnenwaakhond FDA stelt.
8 dec 8:59
De 90-jarige Margaret Keenan is dinsdag in het Verenigd Koninkrijk als eerste persoon ingeënt met het nieuwe coronavaccin van Pfizer en BioNTech.
3 dec 12:31
Ook België gaat eerst bewoners en personeel van oudereninstellingen inenten tegen het coronavirus.
2 dec 17:43
De GGD’en in het land gaan er vooralsnog van uit dat ze aan het begin van de zomer zullen beginnen aan de vaccinatie van miljoenen Nederlanders.
2 dec 12:39
Italië verwacht begin volgend jaar op grote schaal mensen te kunnen inenten tegen Covid-19. "We hebben eindelijk land in zicht.
2 dec 11:21
Er is nog vrijwel niets bekend over de uitvoering van het vaccinatieprogramma tegen Covid-19, terwijl begin januari volgens de planning van zorgminister Hugo de Jonge de eerste mensen ingeënt zouden moeten worden.
1 dec 17:34
In de eerste week van januari worden mogelijk de eerste mensen ingeënt tegen het coronavirus.
28 nov 5:07
De Britse nationale gezondheidsdienst NHS heeft de ziekenhuizen in het land gezegd dat ze over 10 dagen kunnen beschikken over vaccins die ontwikkeld en geproduceerd zijn door Pfizer/BioNTech.
26 nov 13:29
De werking van het coronavaccin van farmaceut AstraZeneca, die bij de ontwikkeling ervan optrekt met de universiteit van Oxford, roept steeds meer vragen op.
25 nov 10:36
De Chinese vaccinontwikkelaar China National Biotec Group (CNBG) wil zijn coronavaccin op de markt brengen en heeft daar formeel toestemming voor gevraagd.
23 nov 15:47
Het is "bemoedigend" nieuws dat het coronavaccin van AstraZeneca tot 90 procent effectief is, reageert de Wereldgezondheidsorganisatie WHO op de aankondiging van de Brits-Zweedse farmaceut.
17:32
De eerste vaccins tegen het coronavirus gaan begin volgend jaar naar de bewoners van verpleeghuizen en mensen met een verstandelijke beperking die in een instelling wonen.
18 nov 13:39
Het coronavaccin van de Amerikaanse farmaceut Pfizer en het Duitse biotechbedrijf BioNTech is volgens de twee bedrijven effectiever tegen het coronavirus dan eerder gezegd.
17 nov 13:03
Frankrijk wil in januari beginnen met een landelijke vaccinatiecampagne tegen het coronavirus.
16 nov 13:29
Een coronavaccin van de farmaceut Moderna is volgens voorlopige onderzoeksresultaten voor 94,5 procent effectief bij het voorkomen van een besmetting met het coronavirus.
16 nov 13:06
De Europese toezichthouder voor medicijnen kijkt alvast of een derde coronavaccin geschikt is om op de markt te brengen.
10 nov 14:01
Als een coronavaccin beschikbaar komt, zouden mensen die in de zorg en het onderwijs werken voorrang moeten krijgen bij de inentingen.
10 nov 13:59
De Europese Commissie heeft de 300 miljoen voor Europa bestemde coronavaccins van farmaceuten Pfizer en BioNTech nog niet veiliggesteld.
10 nov 13:23
Mocht het veelbelovende vaccin tegen het coronavirus van Pfizer op de markt worden toegelaten, dan moet zeker 70 procent van de bevolking ermee worden ingeënt om het virus ook werkelijk helemaal uit te doven.
10 nov 5:44
De timing van het nieuws rondom het coronavaccin is volgens de Amerikaanse president Donald Trump politiek gemotiveerd
<< < 2 3 4 5 >

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi