Laatste nieuws over pfizer
101 t/m 120 (van 162 artikelen)
28 dec 14:37
Belgische virologen gaan onderzoeken of de tweede inenting met het coronavaccin van Pfizer/BioNTech kan worden uitgesteld om zo sneller meer mensen een eerste dosis te geven.
27 dec 11:12
Veel landen binnen de Europese Unie beginnen zondag met het vaccineren tegen het coronavirus.
26 dec 6:17
De eerste coronavaccins van Pfizer en BioNTech komen zaterdag aan in Nederland.
25 dec 19:38
De nieuwe variant van het coronavirus is bij ten minste één persoon in de regio Rotterdam-Rijnmond vastgesteld.
25 dec 9:42
Het kabinet houdt vast aan het plan om de eerste lading vaccins van producent BioNTech/Pfizer in te zetten voor zorgmedewerkers in onder meer verpleeghuizen en instellingen voor verstandelijk gehandicapten
22 dec 10:36
De medeoprichter van het Duitse BioNTech zegt dat het "zeer waarschijnlijk" is dat het vaccin van het bedrijf ook werkt tegen de nieuwe variant van het coronavirus, die is opgedoken in het Verenigd Koninkrijk.
22 dec 9:28
De farmaceuten Pfizer en Moderna testen of hun coronavaccins ook effectief zijn tegen de nieuwe variant van het virus, die onder meer is opgedoken in het Verenigd Koninkrijk.
21 dec 21:52
De aanstaande Amerikaanse president Joe Biden is maandag ingeënt met het vaccin van Pfizer in een ziekenhuis in Newark in de staat Delaware.
21 dec 18:49
De Europese Commissie laat het eerste coronavaccin toe om in de Europese Unie verkocht en gebruikt te worden.
21 dec 18:30
Rooms-katholieken kunnen zich met een gerust hart laten vaccineren tegen corona
21 dec 9:46
Frankrijk start zondag met het inenten van burgers tegen het coronavirus. Minister van Gezondheid Olivier Veran zei op Twitter dat mensen met een zwakke gezondheid als eersten worden ingeënt.
19 dec 10:30
De Amerikaanse medicijnwaakhond FDA heeft het coronavaccin van de Amerikaanse farmaceut Moderna goedgekeurd voor gebruik.
18 dec 20:33
De Braziliaanse president Jair Bolsonaro heeft de bedrijven Pfizer en BioNTech bekritiseerd, omdat in het contract met hen zou staan dat zij niet verantwoordelijk zijn voor eventuele bijwerkingen van hun coronavaccin.
18 dec 18:17
Saoedi-Arabië is donderdag begonnen met de landelijke vaccinatiecampagne tegen het coronavirus, melden lokale media.
18 dec 12:38
Spanje begint op 27 december met het vaccineren van burgers tegen het coronavirus.
17 dec 18:29
De eerste vaccinatie tegen het coronavirus in Nederland vindt plaats op 8 januari, mits het Europees geneesmiddelenbureau EMA het vaccin van Pfizer en BioNTech volgende week goedkeurt.
17 dec 1:45
De aanstaande president van de Verenigde Staten, Joe Biden, wordt naar verwachting volgende week gevaccineerd tegen het coronavirus
16 dec 21:22
Duitsland begint op 27 december met het vaccineren van de bevolking tegen het coronavirus.
16 dec 20:59
In de Amerikaanse staat Alaska heeft een zorgmedewerker een ernstige allergische reactie gekregen nadat degene het coronavaccin van Pfizer kreeg toegediend.
16 dec 17:31
In Frankrijk kan in de laatste week van december begonnen worden met vaccineren tegen het coronavirus. Premier Jean Castex heeft dat woensdag het Franse parlement meegedeeld.
<< < 4 5 6 7 8 > >>

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi