Laatste nieuws over pjd
1 t/m 20 (van 101 artikelen)
10 sep 21:55
Koning Mohammed VI heeft Aziz Akhannouch, voorman van de Nationale Vereniging van Onafhankelijken (RNI), benoemd tot premier.
9 sep 19:52
Regeringsleider Saad Eddine El Othmani heeft zijn functie als secretaris-generaal bij de Partij van Rechtvaardigheid en Ontwikkeling (PJD) neergelegd.
9 sep 16:30
Regeringsleider Saad Eddine El Othmani moet zijn positie als voorzitter van de Partij van Authenticiteit en Moderniteit (PAM) neerleggen.
9 sep 15:48
De definitieve resultaten van de verkiezingen zijn binnen: 102 zetels voor de liberalen na monsterzege van de Nationale Vereniging van Onafhankelijken (RNI).
9 sep 6:08
De grootste partij van Marokko, de Partij van Rechtvaardigheid en Ontwikkeling (PJD), heeft een enorme verkiezingsnederlaag geleden.
17 jun 13:50
De voorman van de Palestijnse verzetsbeweging Hamas Ismail Haniya werd woensdag ontvangen door de Marokkaanse premier Saad Eddine El Otmani.
3 jun 19:02
Het hof van beroep in Tanger heeft woensdag de uitspraak tegen PJD-parlementariër Samir Abdelmoula bevestigd.
16:59
De Nationale Raad van de Partij voor Rechtvaardigheid en Ontwikkeling (PJD) heeft het aftreden van voorzitter Idriss El Azami afgewezen
19 mrt 20:46
De voormalige regeringsleider Abdelilah Benkirane komt terug op zijn eerdere besluit om de Partij voor Rechtvaardigheid en Ontwikkeling (PJD) te verlaten
11 mrt 19:44
De voormalige regeringsleider Abdelilah Benkirane heeft vandaag zijn lidmaatschap bij de Partij voor Rechtvaardigheid en Ontwikkeling (PJD) opgezegd
11 mrt 14:17
De Marokkaanse regering heeft zojuist het wetsvoorstel voor de teelt, export en verkoop van medicinale wiet goedgekeurd
2 mrt 14:02
De voormalige regeringsleider Abdelilah Benkirane heeft gedreigd de Partij voor Rechtvaardigheid en Ontwikkeling (PJD) te verlaten als de regering mediwiet legaliseert
27 feb 18:20
De PJD heeft de Mededingingsraad gevraagd te kijken naar de recente prijsstijging van tafeloliën in Marokko
27 feb 16:59
De interne crisis bij de Partij voor Rechtvaardigheid en Ontwikkeling (PJD) lijkt zorgwekkende proporties te hebben aangenomen.
4 jan 13:44
Marokkaanse afgevaardigden gaan aan de slag met een ​​oud wetsvoorstel van de regerende Partij voor Rechtvaardigheid en Ontwikkeling (PJD).
29 dec 15:42
De in Libanon gevestigde sjiitische beweging Hezbollah heeft zich opnieuw bemoeid met binnenlandse aangelegenheden van Marokko na het besluit van Rabat om de diplomatieke betrekkingen met Israël te hervatten.
25 dec 19:33
De voormalige premier van Marokko, Abdelilah Benkirane, heeft premier Saad Eddine El Othmani gesteund na felle kritiek vanuit eigen PJD-partij
24 dec 20:36
De regerende Partij voor Rechtvaardigheid en Ontwikkeling (PJD) heeft donderdag haar steun uitgesproken aan premier Saad Eddine El Othmani voor de overeenkomst met Israël.
23 dec 18:25
De Palestijnse groep Hamas veroordeelde woensdag de voorgenomen betrekkingen tussen Marokko en Israël.
7 dec 17:05
De Marokkaanse regering zal alles in het werk stellen om het separatistische Polisario Front uit de Afrikaanse Unie (AU) te zien vertrekken.
1 2 3 > >>

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi