Laatste nieuws over pkk
1 t/m 20 (van 42 artikelen)
21 nov 17:01
Bashar al-Assad's regime en meerdere terreurgroepen hebben meer dan 22.000 kinderen gedood, zegt het in Londen gevestigde Syrian Network for Human Rights
16 okt 9:16
De Russische president Vladimir Poetin en zijn Turkse collega Recep Tayyip Erdogan hebben telefonisch overlegd over het conflict in Syrië.
9 okt 17:04
In de Tweede Kamer is verontrust gereageerd op de Turkse inval in Syrië. Partijen van coalitie en oppositie pleiten voor maatregelen tegen Turkije.
9 okt 15:41
Turkije is het noordoosten van Syrië binnengevallen. Dat zegt de Turkse president Recep Tayyip Erdogan woensdag. "Operatie Vredeslente gaat de terroristische dreiging tegen Turkije neutraliseren", schrijft Erdogan op Twitter.
9 okt 8:44
De Turkse president Erdogan gaat op 13 november op bezoek in Washington. Het Witte Huis maakte dinsdag bekend dat Erdogan is uitgenodigd door de Amerikaanse president Donald Trump.
11 apr 17:04
Turkije wil dat Nederland 'terroristen' van de Koerdische PKK en de Gülenbeweging gaat uitleveren.
17 dec 11:58
Zeker dertien militairen zijn zaterdag om het leven gekomen door een vermeende bomaanslag in de stad Kayseri, in het midden van Turkije.
11 dec 11:56
Door de aanslagen in de Turkse stad Istanbul zaterdag zijn 38 mensen om het leven gekomen. Dat heeft de Turkse minister van Binnenlandse Zaken Suleyman Soylu zondag bekendgemaakt. Eerder was sprake van 29 doden.
29 aug 12:49
Turkije zal meedogenloos zijn in zijn strijd tegen gewapende groeperingen zoals Daesh of de Koerdische PKK. Dat heeft president Recep Tayyip Erdogan zondag gezegd.
18 aug 13:12
Drie politieagenten zijn donderdag gedood en meer dan honderdzeventig mensen gewond geraakt door een bomaanslag in de Turkse stad Elazig.
30 jul 12:14
Vijf Turkse militairen zijn vrijdag in het zuidoosten van het land om het leven gekomen door een aanval van vermoedelijk PKK-strijders.
8 jun 21:02
De Marokkaanse overheid heeft zich uitgesproken over de terreuraanslag op een bus in Istanbul. Daar vielen minstens elf doden bij.
7 jun 10:57
Een bomaanslag in het centrum van Istanbul heeft dinsdagochtend elf levens geëist en 36 mensen verwond.
6 jun 12:56
De Turkse president Recep Tayyip Erdogan heeft zondagavond opnieuw hard uitgehaald naar Duitsland, naar aanleiding van de Armenië-resolutie die afgelopen week werd aangenomen door de Bondsdag.
14 mrt 11:27
Het dodental als gevolg van de aanslag zondag in de Turkse hoofdstad Ankara is opgelopen tot 37.
15 sep 17:18
Een Turks buurthuis in Rotterdam is voor de tweede achtereenvolgende nacht doelwit geworden van geweld.
28 jul 15:44
Justitie in Australië vervolgt een 28-jarige man uit Melbourne omdat hij plannen had om zich in Irak aan te sluiten bij Koerden die tegen terreurbeweging Daesh vechten.
22 jul 15:46
De man die maandag een zelfmoordaanslag pleegde in de Turkse plaats Suruç was een twintigjarige Turkse student, Seyh Abdurrahman Alagöz, die een half jaar geleden naar Syrië is gegaan en volgens zijn moeder recent terugkeerde, aldus Turkse media.
9 sep 13:42
De Koerdische rebellenbeweging PKK schort haar aftocht uit Turkije op, heeft de groep maandag laten weten.
13 mrt 12:19
Koerdische rebellen hebben woensdag een groep Turkse militairen en ambtenaren vrijgelaten.
1 2 3 >

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi