Laatste nieuws over politicus
1 t/m 20 (van 34 artikelen)
29 nov 13:18
De secretaris-generaal van de Marokkaanse Unie voor Democratie (UMD), Jamal El Mandri, had een angstaanjagende week achter de rug
22 mei 15:57
Het Zweedse Openbaar Ministerie is een vooronderzoek begonnen naar beschuldigingen aan het adres van een rechts-nationalistische kandidaat voor de Europese parlementsverkiezingen.
6 mei 12:06
De PVV zet door met een wet om bepaalde islamitische uitingen te verbieden, ondanks felle kritiek van de Raad van State.
8 mrt 13:04
Het filmpje werd opgenomen in Wenen en wilde doen voorkomen dat witte Oostenrijkers in angst leven voor Islamitische immigranten.
13 nov 18:00
Israël is van plan een Europese delegatie de toegang te weigeren.
2 jun 13:30
Het Openbaar Ministerie in Den Haag onderzoekt een speech die PVV-leider Geert Wilders in 2015 in de Oostenrijkse hoofdstad Wenen heeft gegeven. Dat bevestigt het OM na berichtgeving hierover in het AD.
26 dec 10:39
In de aanloop naar de Tweede Kamerverkiezingen begin volgend jaar gaat het Openbaar Ministerie (OM) de sociale media extra in de gaten houden op beledigen en discrimineren van politici.
19 dec 19:34
Geert Wilders is de politicus van het jaar. Dat is de uitkomst van de jaarlijkse publieksverkiezing van EenVandaag.
17:51
In een 25 minuten durend laatste woord heeft PVV-leider Geert Wilders woensdagmiddag zijn onschuld bepleit voor groepsbelediging en het aanzetten tot haat en discriminatie.
21 nov 13:27
Geert Wilders' raadsman Geert-Jan Knoops heeft maandag tegenover de rechtbank gezegd dat in zijn ogen "een harde vrijspraak een gegeven is" in het proces wegens diens 'minder-Marokkanen'-uitspraken.
21 nov 11:24
Raadsman Geert-Jan Knoops van Geert Wilders verwacht maandag de gehele dag nodig te hebben voor het slot van zijn pleidooi wegens de 'minder-Marokkanen'-uitspraken van de PVV-leider.
19 nov 15:35
Duitsland moet niet langer wapens leveren aan NAVO-partner Turkije.
28 okt 12:51
Geert Wilders komt niet naar de rechtszittingen van zijn eigen proces over zijn uitspraak 'minder Marokkanen'. Dat schrijft de PVV-leider vrijdag in een open brief.
10 okt 13:26
Een parlementslid in Cambodja betaalt een flinke prijs voor een geintje over het afstaan van grondgebied aan Vietnam.
21 sep 16:15
Een gemeenteraadslid van de oudste politieke partij in Marokko heeft zijn heil gezocht in hekserij om zijn politieke ambities waar te maken.
14 sep 12:31
Een Republikeins politicus in de Amerikaanse staat New York heeft dinsdag zijn voorverkiezing gewonnen.
11 sep 23:01
Marten Fortuyn, broer van de in 2002 vermoorde politicus Pim Fortuyn, is zaterdagmiddag op 73-jarige leeftijd overleden.
28 jun 13:12
Namens verscheidene Duitse politici, mensenrechtenactivisten en prominenten hebben twee Hamburgse advocaten een aanklacht ingediend tegen de Turkse president Recep Tayyip Erdogan en andere Turkse overheidsfunctionarissen.
16 jun 18:53
Het Britse parlementslid Jo Cox is donderdag in de plaats Birstall bij Leeds om het leven gebracht.
24 mei 12:15
Sylvana Simons voelt zich minder veilig nu ze haar politieke ambities bekend heeft gemaakt.
1 2 >

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi