Laatste nieuws over politie
221 t/m 240 (van 2489 artikelen)
5 dec 17:54
Duizenden mensen zijn zaterdag in Parijs de straat opgegaan om te demonstreren tegen politiegeweld en een geplande veiligheidswet.
4 dec 14:37
Tien mensen die in de afgelopen weekeinden betrokken zouden zijn geweest bij rellen in Urk, hebben voor de komende weekenden een gedragsaanwijzing gekregen.
4 dec 12:34
De bestuurder van de auto die dinsdag in het Duitse Trier vijf mensen dood reed en achttien anderen ernstig verwondde, parkeerde zijn auto na de ramprit en rookte rustig een sigaretje.
4 dec 11:02
Het Openbaar Ministerie zal voorlopig geen namen noemen van slachtoffers die de vermoedelijke bende rond de 'martelcontainer' in Wouwse Plantage op het oog zou hebben gehad.
3 dec 13:11
Burgemeester Ahmed Aboutaleb sluit de winkels in het centrum van Rotterdam vrijdag, een dag voor Sinterklaas, en volgende week vrijdag om 18.00 uur.
3 dec 10:56
Bangladesh is begonnen met het verplaatsen van zeker vierhonderd Rohingya-vluchtelingen naar een afgelegen eiland.
2 dec 17:32
Een boek over de Italiaanse rechtse oppositieleider Matteo Salvini domineert de bestsellerlijst in Italië. Alle pagina's in het boek zijn leeg.
2 dec 15:52
De politie heeft in Pijnacker een 43-jarige man aangehouden die ervan verdacht wordt mensen te hebben neergestoken in een supermarkt in Den Haag, eerder op woensdag.
1 dec 20:59
Bij de amokrit dinsdag in de voetgangerszone van de Duitse stad Trier zijn vijf doden gevallen, onder wie een baby, meldt de Duitse politie.
1 dec 16:33
De verdachte die is opgepakt voor het doodrijden van meerdere mensen in Trier is een 51-jarige man uit de omgeving van de Duitse stad.
1 dec 14:34
Een automobilist heeft in de Duitse stad Trier mensen aangereden in een voetgangerszone.
29 nov 17:54
De politie houdt er rekening mee dat de vuurwerkbom die bij het huis van de burgemeester van de gemeente Woensdrecht is ontploft, daadwerkelijk gericht was tegen de burgemeester.
29 nov 10:52
Bij talrijke betogingen tegen een nieuwe wet voor 'algemene veiligheid' en tegen politiegeweld zijn in Frankrijk zaterdag meer dan zestig politieagenten gewond geraakt.
29 nov 0:09
Het is weer onrustig op Urk, meldt de politie zaterdagavond. Jongeren lopen op straat en gooien met zwaar vuurwerk.
28 nov 18:47
In verschillende steden in Frankrijk zijn zaterdag vele duizenden mensen de straat opgegaan uit protest tegen een veiligheidswet die de verspreiding van beelden van het gezicht van een politieman strafbaar maakt.
28 nov 10:31
Het aantal klachten dat wordt ingediend over discriminatie door de politie is dit jaar sterk toegenomen.
27 nov 22:36
Burgemeester Ahmed Marcouch van Arnhem heeft een woning in de wijk Geitenkamp vrijdag gesloten omdat de 31-jarige bewoner is betrapt op de handel in zwaar illegaal vuurwerk.
27 nov 10:59
De Franse president Emmanuel Macron is "erg geschrokken" van de beelden waarop de politie in Parijs een zwarte man mishandelt.
26 nov 21:06
Franse politieagenten die dinsdag bij een protest geweld gebruikten tegen journalisten en migranten zijn geschorst
26 nov 11:14
Nog eens vier tieners zijn in Frankrijk opgepakt voor betrokkenheid bij de moord op de Franse leraar Samuel Paty.
<< < 10 11 12 13 14 > >>

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi