Laatste nieuws over politie
301 t/m 320 (van 2532 artikelen)
14:49
Het aantal coronaboetes dat sinds het begin van de tweede gedeeltelijke lockdown is uitgedeeld, is fors gestegen.
15 nov 23:03
De Nederlandse krijgsmacht heeft sinds de corona-uitbraak heimelijk op grote schaal informatie verzameld over de Nederlandse samenleving en die geduid en verspreid in rapporten.
15 nov 16:02
De Mobiele Eenheid (ME) heeft zondag ingegrepen toen tegenstanders een demonstratie van actiegroep Kick Out Zwarte Piet (KOZP) in Maastricht wilden verstoren.
13 nov 19:12
Slecht 23% van de Marokkanen heeft vertrouwen in Marokkaanse overheidsinstellingen, de regering en de politieke partijen in het land.
13 nov 12:12
De afgelopen tijd is gekeken of er een vorm van samenwerking met pedojagers mogelijk was, maar dat is niet het geval.
13 nov 12:09
Een groep van dertig politiemedewerkers, waaronder leden van de vakbonden ACP, NPB en ANPV, doet aangifte van laster, smaad(schrift) en belediging tegen Radicaal.
13 nov 8:17
Het aantal mensen dat jaagt op pedofielen neemt toe. Dat zegt TNO-onderzoeker Arnout de Vries, die al jarenlang onderzoek doet naar het fenomeen pedojagers, in een interview met De Telegraaf.
12 nov 20:09
De politie moet het interne systeem om 'foute' agenten op te sporen en aan te pakken, zo snel mogelijk verbeteren.
12 nov 18:25
Het Openbaar Ministerie speurt vanaf maandag met slimme camera's naar automobilisten die achter het stuur een telefoon vasthouden.
12 nov 12:06
De beschieting van de ambassade van Saoedi-Arabië in Den Haag is "onacceptabel", zegt de Haagse burgemeester Jan van Zanen.
11 nov 8:13
Het aantal mensen in ons land met diabetes blijft de komende twintig jaar flink stijgen, naar ruim 1,4 miljoen in 2040.
10 nov 10:25
Bij een coffeeshop op de Admiraal de Ruyterweg in Amsterdam is in de nacht van maandag op dinsdag een explosie geweest.
9 nov 19:13
Vier basisschoolleerlingen zijn 11 uur lang vastgehouden en verhoord door de Franse politie na valse beschuldigingen van 'rechtvaardiging van terrorisme'.
9 nov 14:03
Voor hun vergeefse poging Omar L. te bevrijden uit de gevangenis in Zutphen, zijn vier Fransen maandag veroordeeld tot twee jaar cel.
7 nov 13:56
De politie heeft zaterdag een 17-jarige jongen uit Rotterdam aangehouden die wordt verdacht van het mishandelen van een verslaggever van PowNed.
7 nov 9:13
In het onderzoek naar bedreigingen van het Emmauscollege in Rotterdam en een docent van de school heeft de politie zaterdag nog twee verdachten aangehouden.
6 nov 10:29
De 31-jarige man die mogelijk plannen zou hebben gehad voor een aanslag op de Gay Pride, wordt momenteel onderworpen aan een persoonlijkheidsonderzoek.
5 nov 16:58
De vijftien verdachten die zijn opgepakt in verband met de terreuraanslag in Wenen maken allemaal deel uit van een "radicale islamistische scene".
5 nov 11:35
In de Tweede Kamer wordt eensgezind met afschuw gereageerd op het nieuws dat een Rotterdamse leraar is ondergedoken vanwege een cartoon die hij in de klas had hangen.
4 nov 19:49
Leraren die bedreigd worden, bijvoorbeeld na het tonen van een spotprent, krijgen van onderwijsministers Ingrid van Engelshoven (Hoger Onderwijs) en Arie Slob (Basis- en Voortgezet Onderwijs) het dringende advies aangifte te doen.
<< < 14 15 16 17 18 > >>

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi