Laatste nieuws over politie
241 t/m 255 (van 1949 artikelen)
3 mei 16:44
Automobilisten gaan steeds vaker met te grote hoeveelheden lachgas in de kofferbak de weg op. Het gaat dan om meer dan de toegestane hoeveelheid van twee kilo.
3 mei 13:44
Twee verdachten van de aanslag op het gebouw van De Telegraaf die uit voorarrest waren vrijgelaten, zitten weer vast. .
3 mei 12:49
Een 22-jarige man uit Den Haag en een 19-jarige vrouw uit Voorburg worden ervan verdacht zeker honderd mensen door het hele land te hebben opgelicht via WhatsApp.
2 mei 18:52
De politie heeft twee verdachten aangehouden na een dreigende situatie in een bioscoop aan het Spui in Den Haag. Het tweetal zou een dreigende indruk hebben gemaakt in een bioscoopzaal. De zaal werd leeggehaald door de politie.
2 mei 11:37
De politie in Antwerpen heeft tijdens een antiterreuroefening een pijnlijke vergissing begaan.
1 mei 19:17
Politie blijft kampen met personeelstekorten. Hetzelfde geldt voor forensische zorginstellingen, die geestelijke zorg bieden aan mensen die in aanraking zijn gekomen met justitie.
1 mei 14:54
De Franse politie gebruikt traangas tegen betogers in Parijs. In het centrum van de stad zijn zowel vakbondsleden als 'gele hesjes' samengekomen om te protesteren tegen het beleid van president Emmanuel Macron.
1 mei 11:44
De Nieuw-Zeelandse autoriteiten zien geen verband tussen de vondst van een vermoedelijke bom in Christchurch en de bloedige aanslagen op moskeeën in die stad. Dat maakte de politie bekend nadat een verdachte in staat van beschuldiging was gesteld.
1 mei 3:23
Op een campus van een Amerikaanse universiteit in de stad Charlotte heeft een schutter meerdere mensen neergeschoten. Zeker twee slachtoffers zijn overleden en vier gewond geraakt, meldt CNN op basis van de autoriteiten. Een persoon is aangehouden.
30 apr 17:43
Een 26-jarige man uit Gorinchem is volgens het Openbaar Ministerie (OM) de spil in een omvangrijk netwerk dat zich bezighoudt met de verspreiding van kinderporno via het internet.
30 apr 15:47
De politie gaat toch geen stappen ondernemen tegen rapper Jebroer, na zijn videoclip Polizei waarin hij allerlei verkeersovertredingen begaat.
30 apr 14:07
De politie van Wiltshire in het zuidwesten van Engeland heeft twee mensen aangehouden voor het verspreiden van een foto van het lichaam van de dodelijk verongelukte voetballer Emiliano Sala.
07:43
Amsterdam stelt een speciale stuurgroep in om te bezien welke maatregelen er kunnen worden genomen tegen de handgranaten en andere explosieven die de laatste tijd regelmatig worden aangetroffen in de stad.
26 apr 23:19
De burgemeester van Almere heeft het centrum van de stad aangewezen als veiligheidsrisicogebied om te voorkomen dat rivaliserende groepen jongeren met elkaar op de vuist gaan.
26 apr 19:01
Een video van het incident gaat rond op sociale netwerken.
<< < 15 16 17 18 19 > >>

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi