Laatste nieuws over politie
21 t/m 40 (van 3037 artikelen)
20 sep 16:37
Dat het vertrouwen in de politiek laag is, vindt premier Mark Rutte "heel erg". Maar hij laat het aan mensen zelf om te besluiten dat ze de overheid vertrouwen.
20 sep 14:34
In Iran komen mensen al dagenlang op straat bijeen nadat een vrouw op het politiebureau om het leven is gekomen.
19 sep 16:05
Nederlandse wet- en regelgeving van de afgelopen jaren is gebaseerd op geïnstitutionaliseerd wantrouwen vanuit de politiek en overheid jegens de burgers.
16 sep 13:43
De politie in Casablanca heeft een leraar opgepakt na aantijgingen van seksueel misbruik van minstens vier van zijn minderjarige leerlingen.
14 sep 10:33
Drie mannen van in de twintig zijn woensdag in hechtenis genomen, waarschijnlijk in verband met de mishandeling vorig jaar van voetbalster Kheira Hamraoui.
12 sep 21:12
De Taliban hebben drie medewerksters van Unama, de hulporganisatie van de Verenigde Naties voor Afghanistan, enige tijd vastgehouden.
10 sep 7:23
De Verenigde Staten hebben vrijdag sancties opgelegd aan het Iraanse ministerie van Inlichtingen en zijn minister.
9 sep 20:24
De Spaanse Guardia Civil maakt zich steeds meer zorgen over de toename in het aantal migranten dat per jetski de levensgevaarlijke overtocht naar Spanje maakt.
9 sep 17:39
De politie in Agadir heeft een man uit Koeweit opgepakt nadat hij drie jonge vrouwen op straat aanviel met een mes.
8 sep 6:14
Myles Sanderson, de 30-jarige verdachte van de fatale steekpartijen in Canada, is na zijn arrestatie overleden. De politie bevestigt dat in een persconferentie die even na 04. 00 uur (Nederlandse tijd) begon.
6 sep 0:23
Een van de twee mannen die worden verdacht van een reeks steekpartijen in Canada is dood aangetroffen.
5 sep 0:29
Bij meerdere steekpartijen kort na elkaar in dorpjes op het platteland van Canada zijn volgens de politie tien mensen om het leven gekomen en minstens vijftien anderen gewond geraakt.
31 aug 17:19
Op internet zijn schokkende videobeelden opgedoken waarin te zien is dat agenten een groep vrouwen in een opvanghuis in de Saoedische stad Khamis Mushait mishandelen
29 aug 16:45
De politie in Tanger heeft op zondag een Daesh-sympathisant gearresteerd voor zijn vermeende betrokkenheid bij een poging tot moord.
28 aug 15:40
Zes mensen zijn om het leven gekomen door het ongeval zaterdagavond in Nieuw-Beijerland. Dat meldt de politie. Een vrachtwagen reed toen van de dijk en raakte aanwezigen op een buurtfeest.
26 aug 21:53
De politie heeft in een onderzoek naar een reeks explosies in Amsterdam een verdachte opgepakt.
26 aug 21:52
De politie in het Noord-Marokkaanse Aroui heeft een winkelier opgepakt nadat acht mensen om het leven kwamen door alcoholvergiftiging.
26 aug 14:01
Een bestelwagen is volgens Belgische media in het centrum van Brussel ingereden op een terras. Daarbij zouden zeker zes gewonden zijn gevallen.
25 aug 8:30
De politie in Marokko heeft dinsdag een 33-jarige Nederlander opgepakt op het vliegveld in Tanger.
24 aug 22:57
De politie in Casablanca gaat onderzoek doen naar het overlijden van een Arabische toerist bij een nachtclub van een hotel.
< 1 2 3 4 > >>

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi