Laatste nieuws over politie
441 t/m 460 (van 2494 artikelen)
19 jun 6:13
De agent die is aangeklaagd vanwege het doden van Rayshard Brooks in de Amerikaanse stad Atlanta heeft zichzelf aangegeven.
15:37
De Inspectie Justitie en Veiligheid doet onderzoek naar de voorbereidingen van de politie op de antiracismedemonstraties in Amsterdam, Den Haag en Rotterdam.
17 jun 22:27
Een ontslagen Amerikaanse politieman wordt vervolgd voor de dood van de zwarte Rayshard Brooks op de parkeerplaats van een fastfoodrestaurant.
17 jun 10:18
De zorg voor nabestaanden van slachtoffers van geweldsmisdrijven moet beter. Het Openbaar Ministerie en de politie moeten meer oog hebben voor hen.
16 jun 19:54
De Amerikaanse president Donald Trump wil dat de politie voortaan geen nekklem meer toepast, behalve als een agent in levensgevaar is.
16 jun 16:57
De politie van de stad New York moet voortaan binnen dertig dagen bodycambeelden vrijgeven als een agent een schot heeft gelost of geweld heeft gebruikt.
16 jun 16:27
De Franse politie heeft traangas afgevuurd op een demonstratie van zorgmedewerkers in Parijs, meldt een verslaggever van het Britse persbureau Reuters die ter plaatse is.
15 jun 18:45
Nederland moet een "openhartig gesprek" voeren over discriminatie en racisme, vindt het kabinet.
15 jun 12:32
De politie in Rotterdam heeft een 30-jarige hoofdagent buiten functie gesteld wegens ernstig plichtsverzuim.
15 jun 11:42
Een Britse regeringscommissie gaat een onderzoek instellen naar racisme en achterstanden die minderheden ervaren op het gebied van opleiding, gezondheid en behandeling door het rechtssysteem.
14 jun 13:37
De Russische president Vladimir Poetin denkt dat de antiracisme-demonstraties in de Verenigde Staten een teken zijn van een diepe interne crisis.
14 jun 4:44
De politie in Londen heeft zaterdag meer dan 100 mensen gearresteerd nadat er ongeregeldheden uitbraken na een nieuwe middag van demonstraties tegen racisme. Ten minste zes agenten zijn lichtgewond geraakt.
13 jun 22:26
Duizenden Zwitsers zijn zaterdag de straat opgegaan om te protesteren tegen racisme en politiegeweld, naar aanleiding van de dood van de zwarte Amerikaan George Floyd door toedoen van een witte politieagent.
13 jun 19:43
De onrust in Londen neemt toe na de protesten van zaterdag. De politie had opdracht geven alle protestacties in de hoofdstad om 18.00 uur Nederlandse tijd te beëindigen, maar dat verbod wordt volgens Britse media door veel mensen genegeerd.
13 jun 15:25
Duizenden mensen verzamelden zich zaterdag in de Franse hoofdstad Parijs om te demonstreren tegen politiegeweld en racisme.
13 jun 8:24
De gemeenteraad in Minneapolis heeft unaniem besloten de politie van de Amerikaanse stad te ontbinden en deze te vervangen door een "gemeentelijke" veiligheidsdienst.
12 jun 14:31
Een blunder van de Duitse politie heeft ertoe geleid dat de verdachte van de moord op het Britse meisje Madeleine McCann al in 2013 op de hoogte was gesteld dat ze hem wilde ondervragen in het onderzoek.
12 jun 13:33
Politieagenten betogen onder meer op de Champs-Elysées in Parijs omdat ze afgeschilderd worden als racisten en omdat ze zich in het huidige debat in de steek gelaten voelen oor minister van Binnenlandse Zaken, Christophe Castaner.
12 jun 12:53
De Gay Pride van 2018 was een van de doelwitten van de verdachten van de Arnhemse terreurgroep die in de extra beveiligde rechtbank in Rotterdam terechtstaan voor het plannen van een aanslag.
12 jun 10:06
De advocaten van de verdachten in de Arnhemse terreurzaak krijgen voorlopig niet de kans om tijdens het proces agenten van de AIVD te horen als getuige.
<< < 21 22 23 24 25 > >>

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi