Laatste nieuws over politie
621 t/m 640 (van 2952 artikelen)
16 jan 18:06
In de strijd tegen het coronavirus is in Frankrijk zaterdag klokslag 18.00 uur een strenge avondklok ingegaan. De komende twee weken moeten de inwoners steeds tussen 18.00 uur en 06.00 uur binnenblijven.
15 jan 2:39
Het aantal woninginbraken is in 2020 fors afgenomen. Volgens Sybren van der Velden, projectleider woninginbraken bij de nationale politie, is er sprake van een "coronaeffect".
14 jan 16:56
De voormalig Leidse politiechef Fatima Aboulouafa gaat de politiek in.
14 jan 13:43
De advocaat van Ridouan Taghi, hoofdverdachte in het grote liquidatieproces Marengo, noemt het "niet gepast" dat de Nederlandse politie grote waardering heeft uitgesproken voor de politie in Dubai
13 jan 19:34
Een protest van Brusselaars tegen de plotselinge dood van een gearresteerde buurtgenoot is uitgemond in onlusten.
12 jan 10:17
De politiebonden zien het invoeren van een avondklok niet zitten. Ze voorzien grote problemen bij het handhaven daarvan.
8 jan 7:34
De politie van het Amerikaanse Capitool heeft alsnog gemeld dat een agent is overleden na de bestorming van het parlementsgebouw.
6 jan 20:25
Twee gebouwen op het terrein van het Capitool in Washington zijn volgens Amerikaanse media woensdag ontruimd nadat honderden aanhangers van president Trump daar barricades bestormden.
6 jan 13:31
De aandacht in het programma Opsporing Verzocht voor de vijf aanslagen op Poolse supermarkten heeft vooralsnog drie tips opgeleverd, meldt een politiewoordvoerder woensdagochtend.
6 jan 5:58
De 39-jarige verpleeghuismedewerkster krijgt woensdag in de vroege ochtend in Veghel de allereerste coronaprik van Nederland.
5 jan 22:45
De politie vermoedt dat er een verband is tussen de vijf aanslagen op Poolse supermarkten die sinds december vorig jaar zijn gepleegd.
4 jan 13:56
De politie heeft afgelopen week in het hele land bijna 900 mensen bekeurd die zich niet hielden aan de coronamaatregelen.
4 jan 12:35
Het Verenigd Koninkrijk mag WikiLeaks-oprichter Julian Assange (49) niet uitleveren aan de Verenigde Staten.
4 jan 9:34
In Opsporing Verzocht vraagt de politie Limburg dinsdagavond aandacht voor het onderzoek naar de handgranaat die een misdaadjournalist van dagblad De Limburger onlangs voor zijn voordeur vond.
4 jan 7:06
De eigenaar van de Poolse supermarkt in Tilburg waar in de nacht van zondag op maandag een explosie plaatsvond, is ook de eigenaar van de winkels in Aalsmeer en Beverwijk waar dat in december gebeurde.
4 jan 6:33
In Tilburg is in de nacht van zondag op maandag een explosief afgegaan bij een Poolse supermarkt aan het Paletplein, meldt de politie. Voor zover bekend is, zijn er geen gewonden.
3 jan 17:50
De politie houdt de komende dagen verscherpt toezicht in de Rotterdamse wijk Lombardijen nadat daar zaterdag een vuurwerkbom in een pand van de gemeente werd gegooid en een aantal andere incidenten.
1 jan 18:19
De politie heeft veel werk gehad deze jaarwisseling. Er waren veel meldingen van overlast, maar grote excessen zijn uitgebleven. Toch was er weer veel agressie tegen politiemensen en andere hulpverleners.
1 jan 18:06
Bijna heel Nederland heeft zich deze jaarwisseling goed aan alle aangescherpte regels gehouden, zegt minister Ferd Grapperhaus (Justitie) vrijdag.
1 jan 11:09
Tijdens oud en nieuw moesten agenten ondanks een vuurwerkverbod en andere coronamaatregelen nog vaak optreden.
<< < 30 31 32 33 34 > >>

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi