Laatste nieuws over politie
641 t/m 660 (van 2916 artikelen)
8 dec 17:28
Het Openbaar Ministerie heeft dinsdag een gevangenisstraf van vier jaar geëist tegen een 44-jarige politieagent uit Vianen.
8 dec 10:56
De Franse president Emmanuel Macron wil kijken of de omstandigheden kunnen worden verbeterd waaronder agenten hun werk moeten doen.
8 dec 8:54
De Nieuw-Zeelandse politie en inlichtingendienst hebben in de aanloop van de aanslag in Christchurch fouten gemaakt. Maar ze hadden de aanslag niet kunnen voorkomen
7 dec 15:52
Een man uit Urk is zondag opgepakt omdat hij burgemeester Cees van den Bos van Urk op sociale media had bedreigd.
7 dec 14:24
Speciaal agent 'B230', een lid van een arrestatieteam dat in april vorig jaar in Sittard een volstrekt onschuldige 21-jarige man neerschoot moet 80 uur voorwaardelijke werkstraf opgelegd krijgen.
6 dec 9:53
Een politieman is mishandeld toen hij in de nacht van zaterdag op zondag een illegaal feest met circa vijftig mensen in een woning in Den Helder samen met collega's wilde beëindigen.
5 dec 19:21
De heropening van 'niet-essentiële' winkels heeft in Brussel op de eerste zaterdag dat er weer gewinkeld mocht worden, tot een grote toeloop van klanten geleid.
5 dec 17:54
Duizenden mensen zijn zaterdag in Parijs de straat opgegaan om te demonstreren tegen politiegeweld en een geplande veiligheidswet.
4 dec 14:37
Tien mensen die in de afgelopen weekeinden betrokken zouden zijn geweest bij rellen in Urk, hebben voor de komende weekenden een gedragsaanwijzing gekregen.
4 dec 12:34
De bestuurder van de auto die dinsdag in het Duitse Trier vijf mensen dood reed en achttien anderen ernstig verwondde, parkeerde zijn auto na de ramprit en rookte rustig een sigaretje.
4 dec 11:02
Het Openbaar Ministerie zal voorlopig geen namen noemen van slachtoffers die de vermoedelijke bende rond de 'martelcontainer' in Wouwse Plantage op het oog zou hebben gehad.
3 dec 13:11
Burgemeester Ahmed Aboutaleb sluit de winkels in het centrum van Rotterdam vrijdag, een dag voor Sinterklaas, en volgende week vrijdag om 18.00 uur.
3 dec 10:56
Bangladesh is begonnen met het verplaatsen van zeker vierhonderd Rohingya-vluchtelingen naar een afgelegen eiland.
2 dec 17:32
Een boek over de Italiaanse rechtse oppositieleider Matteo Salvini domineert de bestsellerlijst in Italië. Alle pagina's in het boek zijn leeg.
2 dec 15:52
De politie heeft in Pijnacker een 43-jarige man aangehouden die ervan verdacht wordt mensen te hebben neergestoken in een supermarkt in Den Haag, eerder op woensdag.
1 dec 20:59
Bij de amokrit dinsdag in de voetgangerszone van de Duitse stad Trier zijn vijf doden gevallen, onder wie een baby, meldt de Duitse politie.
1 dec 16:33
De verdachte die is opgepakt voor het doodrijden van meerdere mensen in Trier is een 51-jarige man uit de omgeving van de Duitse stad.
1 dec 14:34
Een automobilist heeft in de Duitse stad Trier mensen aangereden in een voetgangerszone.
29 nov 17:54
De politie houdt er rekening mee dat de vuurwerkbom die bij het huis van de burgemeester van de gemeente Woensdrecht is ontploft, daadwerkelijk gericht was tegen de burgemeester.
29 nov 10:52
Bij talrijke betogingen tegen een nieuwe wet voor 'algemene veiligheid' en tegen politiegeweld zijn in Frankrijk zaterdag meer dan zestig politieagenten gewond geraakt.
<< < 31 32 33 34 35 > >>

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi