Laatste nieuws over politie
61 t/m 80 (van 2952 artikelen)
10 mei 11:12
klassieker Opsporing Verzocht en de nieuwe opsporingsshow van RTL, Opsporing NL, kunnen prima naast elkaar bestaan.
10 mei 11:02
Het Openbaar Ministerie heeft afgelopen jaar flink meer verdenkingen van discriminatie in behandeling genomen dan in het jaar daarvoor.
9 mei 13:54
De politie in Chichaoua heeft zaterdag twee mannen (32 en 37 jaar) opgepakt voor hun vermeende betrokkenheid bij de verkrachting van een 5-jarig meisje.
8 mei 11:27
Israëlische bezettingstroepen hebben twee Palestijnen gearresteerd voor de aanslag van donderdag in de stad Elad.
6 mei 12:11
Het onderzoek naar de overval op rapper Yes-R is gestaakt. In de nacht van 3 op 4 december vorig jaar werd een man in Diemen beroofd.
5 mei 23:33
De Franse Algemene Inspectie van de Nationale Politie (IGPN) heeft een onderzoek geopend naar de vermeende mishandeling van twee gesluierde moslima's door de politie.
5 mei 18:30
Een politieagent is dinsdagochtend in Inezgane om het leven gekomen nadat hij probeerde een groep vechtende mannen uit elkaar te halen.
5 mei 15:12
Israëlische bezettingstroepen en kolonisten hebben donderdag de Al-Aqsa-moskee in bezet Oost-Jeruzalem bestormd.
3 mei 11:29
De fractievoorzitters van Denk en PVV zijn laaiend over een reeks geheime rapportages van de Nationaal Coördinator Terrorismebestrijding en Veiligheid (NCTV).
3 mei 7:30
Nederland is dit jaar 22 plaatsen gedaald op de ranglijst van persvrijheid opgesteld door Reporters Sans Frontières (RSF).
17:34
Een motoragent in Casablanca is donderdagavond opgepakt wegens het uitvoeren van een wilde achtervolging waarbij een dode en twee gewonden vielen.
10:15
Vrijdag zijn tientallen Palestijnen gewond geraakt toen Israëlische bezettingstroepen protesten in bezet Oost-Jeruzalem hardhandig de kop indrukte.
01:34
Een van de vrouwen die woensdag in Casablanca werd gearresteerd wegens consumptie tijdens de vastenperiode zegt onderworpen te zijn geweest aan een menstruatiebloedonderzoek.
28 apr 23:02
De Duitse politie heeft een pro-Palestijnse demonstratie verboden die vrijdagmiddag zou worden gehouden in Berlijn.
28 apr 0:25
De politie in Casablanca heeft woensdag 80 mensen opgepakt in een café in Casablanca omdat ze in het openbaar eten consumeerden tijdens de vastenperiode.
26 apr 0:07
Groepen die met elkaar willen vechten, doen dit steeds vaker in de openbare ruimte. Burgers en ondernemers lopen daardoor een grotere kans om slachtoffer te worden van geweld.
25 apr 18:14
De man die zaterdag een groep buitenlandse gasten van een restaurant in Taghazout met een mes bedreigde is eerder opgenomen geweest voor psychische hulp.
25 apr 12:35
De politiebonden breiden hun cao-acties opnieuw uit en roepen hun leden op met ingang van Koningsdag niet meer te reageren op meldingen over jeugdoverlast.
25 apr 8:23
Voor het vijfde jaar op rij is het aantal agenten dat te maken krijgt met geweld gestegen.
25 apr 1:56
De Franse politie heeft in het centrum van Parijs het vuur geopend op een auto die op agenten inreed.
<< < 2 3 4 5 6 > >>

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi