Laatste nieuws over politie
801 t/m 820 (van 3125 artikelen)
6 jan 20:25
Twee gebouwen op het terrein van het Capitool in Washington zijn volgens Amerikaanse media woensdag ontruimd nadat honderden aanhangers van president Trump daar barricades bestormden.
6 jan 13:31
De aandacht in het programma Opsporing Verzocht voor de vijf aanslagen op Poolse supermarkten heeft vooralsnog drie tips opgeleverd, meldt een politiewoordvoerder woensdagochtend.
6 jan 5:58
De 39-jarige verpleeghuismedewerkster krijgt woensdag in de vroege ochtend in Veghel de allereerste coronaprik van Nederland.
5 jan 22:45
De politie vermoedt dat er een verband is tussen de vijf aanslagen op Poolse supermarkten die sinds december vorig jaar zijn gepleegd.
4 jan 13:56
De politie heeft afgelopen week in het hele land bijna 900 mensen bekeurd die zich niet hielden aan de coronamaatregelen.
4 jan 12:35
Het Verenigd Koninkrijk mag WikiLeaks-oprichter Julian Assange (49) niet uitleveren aan de Verenigde Staten.
4 jan 9:34
In Opsporing Verzocht vraagt de politie Limburg dinsdagavond aandacht voor het onderzoek naar de handgranaat die een misdaadjournalist van dagblad De Limburger onlangs voor zijn voordeur vond.
4 jan 7:06
De eigenaar van de Poolse supermarkt in Tilburg waar in de nacht van zondag op maandag een explosie plaatsvond, is ook de eigenaar van de winkels in Aalsmeer en Beverwijk waar dat in december gebeurde.
4 jan 6:33
In Tilburg is in de nacht van zondag op maandag een explosief afgegaan bij een Poolse supermarkt aan het Paletplein, meldt de politie. Voor zover bekend is, zijn er geen gewonden.
17:50
De politie houdt de komende dagen verscherpt toezicht in de Rotterdamse wijk Lombardijen nadat daar zaterdag een vuurwerkbom in een pand van de gemeente werd gegooid en een aantal andere incidenten.
1 jan 18:19
De politie heeft veel werk gehad deze jaarwisseling. Er waren veel meldingen van overlast, maar grote excessen zijn uitgebleven. Toch was er weer veel agressie tegen politiemensen en andere hulpverleners.
1 jan 18:06
Bijna heel Nederland heeft zich deze jaarwisseling goed aan alle aangescherpte regels gehouden, zegt minister Ferd Grapperhaus (Justitie) vrijdag.
1 jan 11:09
Tijdens oud en nieuw moesten agenten ondanks een vuurwerkverbod en andere coronamaatregelen nog vaak optreden.
1 jan 6:17
Een voormalig medewerker van een ziekenhuisapotheek in Grafton in de Amerikaans staat Wisconsin, is donderdag gearresteerd op verdenking van het moedwillig onbruikbaar maken van zo'n 500 coronavaccins.
31 dec 13:09
De Belgische politie gaat in het nieuwe jaar nog strenger toezien op naleving van de regels die verspreiding van het coronavirus moeten voorkomen.
31 dec 11:53
Burgemeester John Jorritsma van Eindhoven heeft een aangekondigde demonstratie van de extreemrechtse anti-islamorganisatie Pegida tijdens de jaarwisseling verboden.
30 dec 15:20
De politie Rotterdam is een intern onderzoek begonnen naar aanleiding van beschuldigingen van discriminatie en mishandeling door een gezin dat begin december werd aangehouden.
29 dec 9:13
De politie heeft in samenwerking met veel Nederlandse gemeenten en esportsorganisator ESL Benelux een groot FIFA-toernooi opgezet in de laatste dagen van het jaar.
28 dec 23:18
Nederlanders hebben nu meer vertrouwen in de politiek dan bij de start van dit jaar. Het Sociaal en Cultureel Planbureau (SCP) zegt dat in oktober twee derde van de mensen de politiek een voldoende gaf.
28 dec 12:07
Het aantal mensen dat afgelopen week een bekeuring kreeg voor het niet naleven van de coronamaatregelen is bijna gehalveerd in vergelijking met de week ervoor
<< < 39 40 41 42 43 > >>