Laatste nieuws over politie
61 t/m 75 (van 1949 artikelen)
9 dec 20:06
De bestuurder negeerde een stopteken van de agent na het begaan van een snelheidsovertreding
3 dec 17:27
De 35-jarige man die is aangehouden voor de steekpartij vrijdagavond in Den Haag, wordt verdacht van drievoudige poging tot moord dan wel poging doodslag dan wel poging tot zware mishandeling.
3 dec 16:37
De man verscheen half november in een video waarin hij 'namens een rechter' onderhandelde over de gevangenisstraf van een gedetineerde.
2 dec 16:06
De politie legt straffen op aan vier politiemedewerkers van het Team Hoefkade in Den Haag wegens buitenproportioneel geweld bij een aanhouding in oktober vorig jaar.
1 dec 14:56
De 35-jarige man die is aangehouden voor de steekpartij vrijdagavond in Den Haag, had daarbij geen terroristisch motief.
30 nov 19:12
De politie heeft een 35-jarige man aangehouden wegens de steekpartij in Den Haag vrijdagavond. De man heeft geen vaste woon- of verblijfplaats.
30 nov 8:46
De dader van de steekpartij in Londen is de 28-jarige Usman Khan. Dat heeft de Britse politie in de nacht van vrijdag op zaterdag naar buiten gebracht.
21:36
Bij een steekpartij in de Grote Marktstraat in Den Haag zijn volgens de politie drie mensen gewond geraakt. Hun identiteit en hoe ze er aan toe zijn, zijn nog niet bekend.
18:37
De eerste twee Daesh-vrouwen die Turkije vrijdagmiddag naar België heeft teruggestuurd, zijn na aankomst direct door de politie opgepakt en overgebracht naar de gevangenis.
18:06
Bij de terreurdaad in Londen zijn vrijdag behalve de dader ook twee voorbijgangers omgekomen. Dat meldde de BBC op basis van informatie van bronnen bij de Britse regering.
15:44
De politie in Londen heeft op London Bridge een persoon doodgeschoten. Dat meldt het Britse Sky News op basis van politiebronnen.
12:02
In Amsterdam zijn twee taxichauffeurs aangehouden op verdenking van grootschalige oplichting. Ze lieten hun passagiers contactloos betalen voor hun rit.
28 nov 15:03
De twee mannen die maandag zijn aangehouden op verdenking van het voorbereiden van een aanslag, blijven de komende veertien dagen nog in de cel. Dat heeft de rechter-commissaris in Rotterdam donderdag beslist.
26 nov 17:19
Twee mannen van 20 en 34 jaar uit Zoetermeer zijn aangehouden op verdenking van het voorbereiden van een terroristische aanslag.
26 nov 16:31
De politie heeft dinsdag op zeven locaties in en rond Utrecht doorzoekingen gedaan in verband met een langlopend onderzoek naar een crimineel samenwerkingsverband.
<< < 3 4 5 6 7 > >>

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi