Laatste nieuws over politie
101 t/m 120 (van 2506 artikelen)
12 feb 9:20
De rechtbank in Den Bosch heeft twee mannen veroordeeld tot celstraffen van vijf en zes maanden waarvan twee voorwaardelijk, voor het meedoen aan de rellen in Eindhoven op 24 januari.
11 feb 18:17
De gerechtelijke politie in Tanger heeft een 39-jarige vrouw opgepakt voor de verkoop van politie-uniformen en andere politie-uitrusting
11 feb 17:19
De Spaanse minister van Binnenlandse Zaken heeft een onderzoek laten openen naar het buitensporige gedrag van politieambtenaren in een opvangcentrum voor migranten
10 feb 6:15
Demonstranten in hoofdstad Naypyitaw in Myanmar zijn ook na de meest gewelddadige dag tot nu toe de straat opgegaan om te protesteren.
9 feb 18:36
In de zaak rond de arrestatie van een Amsterdamse hoofdagent op een politiebureau in Enschede heeft de politie tal van fouten gemaakt.
9 feb 15:29
De politie heeft dinsdagochtend een 25-jarige man uit Eindhoven in zijn huis aangehouden.
9 feb 2:13
De politie heeft maandag opnieuw beelden vrijgegeven van mensen die ervan worden verdacht betrokken te zijn bij de recente rellen op het Museumplein in Amsterdam op 24 januari.
8 feb 5:10
Veel aanhoudingen die op 12 december vorig jaar tijdens demonstraties in Parijs plaatsvonden, waren volgens de Franse tak van Amnesty International "willekeurig".
7 feb 17:40
UNICEF heeft gereageerd op de beelden van de minderjarige Marokkaanse migranten die op de Canarische Eilanden het slachtoffer werden van politiegeweld
7 feb 14:22
Op een snijdend koud en winderig Museumplein in Amsterdam staat een handvol demonstranten. Er is veel politie aanwezig.
6 feb 0:12
Relschoppers hebben van "tientallen" agenten gegevens op sociale media gezet, zegt justitieminister Ferd Grapperhaus.
5 feb 15:24
Twee politierechters hebben vrijdag bij de rechtbank in Den Bosch maandenlange celstraffen opgelegd aan vier relschoppers die betrokken waren bij de avondklokrellen in Eindhoven op 24 januari.
4 feb 18:37
De politie in Rotterdam heeft donderdag op internet de eerste beelden verspreid van verdachten die vorige week maandag betrokken waren bij de rellen en plunderingen in de stad.
3 feb 17:07
De Spaanse ambassadeur in Rabat is woensdag opgeroepen op het hoofdkantoor van het ministerie van Buitenlandse Zaken
2 feb 17:21
Op sociale netwerken circuleert een video waarin te zien is hoe Spaanse agenten een groep minderjarige migranten slaat en intimideert.
2 feb 15:27
De Pantin-moskee werd in oktober voor zes maanden gesloten na het uiten van kritiek op de geschiedenisleraar vóórdat hij werd vermoord
1 feb 12:26
Sinds de invoering van de avondklok op zaterdag 23 januari heeft de politie in het hele land 15.997 boetes uitgeschreven voor het niet naleven van die maatregel.
31 jan 17:16
Het bestuur van de Touba Moskee in Vlissingen vraagt de Marokkaanse gemeenschap in en rond Vlissingen de rust te bewaren.
31 jan 15:03
Op het Valeriusplein in Amsterdam zijn zondagmiddag dertig mensen aangehouden. De dertig zijn opgepakt vanwege "het risico op verstoring van de openbare orde", twittert de Amsterdamse politie.
31 jan 12:56
Bij een demonstratie tegen de coronamaatregelen van de Belgische overheid in Brussel zijn zondag op zo'n 200 arrestaties verricht
<< < 4 5 6 7 8 > >>

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi