Laatste nieuws over politieagenten
21 t/m 40 (van 42 artikelen)
4 aug 12:05
Mensen moet niet zo zeuren over de vermeend racistische uitlatingen van de Republikeinse presidentskandidaat Donald Trump.
11 jul 12:53
De man die afgelopen week vijf agenten doodschoot in de Amerikaanse stad Dallas had plannen voor meer aanvallen.
7 jul 13:33
Opnieuw is in de VS een video opgedoken van een zwarte man die door de politie is doodgeschoten.
15 jun 13:09
De Franse politie heeft dinsdag een derde man aangehouden in verband met de brute moord maandagavond op een politiecommandant en zijn partner in het dorp Magnanville, circa 40 kilometer en westen van Parijs.
14 jun 13:05
De steekpartij en gijzeling in de Franse plaats Magnanville lijkt een daad van terrorisme te zijn.
10 jun 12:33
De militante Koerdische beweging TAK heeft de verantwoordelijkheid opgeëist voor de bloedige aanslag dinsdag in Istanbul waardoor zeker twaalf mensen de dood vonden.
3 jun 18:07
Een politieman (46) uit Baarn is dinsdag aangehouden omdat hij wordt verdacht van het verduisteren van dienstvuurwapens en andere spullen.
26 mei 11:08
De man die verdacht wordt van het neerslaan van de Brusselse hoofdcommissaris van politie heeft zich woensdag bij de politie gemeld.
14 mei 19:15
De toestand van een 51-jarige krantenbezorgster, die vrijdagmorgen in Rotterdam is neergestoken, blijft volgens de politie "onverminderd ernstig".
12 jan 9:18
In Potsdam (Berlijn) zijn maandagavond ongeregeldheden uitgebroken tussen aanhangers van de anti-islambeweging Pegida en tegendemonstranten.
5 jan 12:19
Een blanke agent die is aangeklaagd voor de moord op een zwarte man in North Carleston, is maandag op borgtocht vrijgelaten.
3 dec 11:28
De politiemol Mark M. heeft informatie opgevraagd van tientallen strafrechtelijke onderzoeken.
12:11
Het Openbaar Ministerie heeft woensdag in Rotterdam drie jaar cel geëist, waarvan een jaar voorwaardelijk, tegen een politieagent die ervan wordt verdacht politiesystemen te hebben misbruikt om seksuele relaties aan te knopen met kwetsbare vrouwen.
24 jul 10:23
De Turkse politie heeft vrijdagochtend 251 mensen gearresteerd bij een grote operatie gericht tegen Daesh en Koerdische militanten
22 jul 12:24
De politieman die dinsdag werd neergestoken tijdens een arrestatie in Uithoorn, is met de schrik vrijgekomen.
16 apr 15:57
Het Hof van Beroep in Rabat heeft zich uitgesproken over 18 verdachten.
18:51
De autoriteiten in Marokko hebben leden van een bende opgepakt die zich als agenten presenteerden om vervolgens mensen te beroven.
5 jun 14:39
Twee agenten van de Koninklijke Gendarmerie zijn zwaargewond geraakt bij een arrestatie.
29 mei 13:24
Een rechtbank in Jeruzalem heeft twee Israëlische politieagenten maandag schuldig bevonden aan dood door schuld, omdat zij een gewonde Palestijn langs de weg hadden achtergelaten.
30 jan 21:38
In de regio Nador in het noorden van Marokko zijn bijna honderd mensen gearresteerd wegens de smokkel van hasj naar België en Nederland.
< 1 2 3 >

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi