politiek
20 sep 12:52
Het Openbaar Ministerie heeft onder valse voorwendselen aan Suriname om de uitlevering van de broers Mao R. en Mario R. gevraagd.
20 sep 9:24
De Nederlandse Kansspelautoriteit (KSA) heeft begin september twee illegale casino uitbaters op het matje geroepen en dreigt fikse boetes op te leggen als ze hun activiteiten niet stil leggen.
19 sep 19:45
Het kabinet en de energiebedrijven zijn het eens geworden over een prijsplafond voor energie tot eind 2023.
19 sep 19:02
Olijfproducenten in Marokko verwachten dat de prijs van olijfolie het komende jaar aanzienlijk zal stijgen.
19 sep 16:05
Nederlandse wet- en regelgeving van de afgelopen jaren is gebaseerd op geïnstitutionaliseerd wantrouwen vanuit de politiek en overheid jegens de burgers.
19 sep 11:23
Het Openbaar Ministerie moet onjuiste informatie over de vermeende topcrimineel Ridouan Taghi rechtzetten.
18 sep 13:58
Justitieminister Dilan Yeşilgöz kan "bevestigen noch ontkennen" dat premier Mark Rutte en prinses Amalia doelwit zijn van de 'Mocro-maffia', zoals De Telegraaf zaterdag schreef.
17 sep 18:35
In de Tweede Kamer heerst verbazing dat Ridouan Taghi en Mohammed B. , de moordenaar van Theo van Gogh, in de gevangenis contact hebben gehad.
17 sep 17:19
De vermeende topcrimineel Ridouan Taghi noemt de beschuldiging dat hij een aanslag zou (laten) voorbereiden op prinses Amalia of premier Mark Rutte "valse, ongefundeerde informatie".
17 sep 13:58
Het is volgens minister Franc Weerwind (Rechtsbescherming) juridisch mogelijk om contact binnen de Extra Beveiligde Inrichting (EBI) in Vught stop te zetten.
16 sep 16:22
Het ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap heeft gefaald in zijn toezicht op de gang van zaken rond omroep Ongehoord Nederland.
16 sep 14:36
De advocaten van de vermeende topcrimineel Ridouan Taghi vinden dat het Openbaar Ministerie hun cliënt nooit had mogen vervolgen en dus vrijgesproken moet worden.
16 sep 14:33
Omroep Ongehoord Nederland is "duidelijk grenzen overgegaan" met het racisme-item dat donderdag in het programma Ongehoord Nieuws werd getoond.
16 sep 13:43
Ongehoord Nederland heeft met een racisme-item dat in de uitzending van donderdag werd vertoond "de grens van de redactionele vrijheid bereikt".
16 sep 0:28
In tien landen die door de klimaatcrisis vaker te maken hebben met extreem weer is acute honger in de afgelopen jaren meer dan verdubbeld, meldt Oxfam Novib vrijdag in een nieuw rapport.
15 sep 22:21
Wanneer de basisbeurs terugkeert in september volgend jaar, zal het bedrag dat studenten krijgen hoger liggen dan eerst gedacht.
15 sep 13:59
De premie voor de zorgverzekering zal het komende jaar voor veel verzekerden waarschijnlijk omhooggaan met maximaal ruim 10 euro per maand.
15 sep 13:01
De harde fraudeaanpak van de Belastingdienst trof mensen van buitenlandse afkomst vaker dan mensen met een Nederlandse afkomst, concludeert het College voor de Rechten van de Mens donderdag.
15 sep 6:57
In de eerste negen maanden van dit jaar zijn er meer plofkraken op geldautomaten gepleegd dan in heel 2021.
15 sep 3:23
Zeven op de tien Nederlanders steunt het voorstel dat de wereldvoetbalbond FIFA de WK-opbrengsten gebruikt om arbeidsmigranten te compenseren die gewond raakten bij de voorbereidingen van het toernooi in Qatar.
< 1 2 3 4 5 > >>

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi