politiek
19 nov 11:56
Onderzoekers hebben een nieuw medicijn gevonden voor zeer zieke coronapatiënten op de intensive care.
19 nov 8:37
Jongerenorganisatie TeamAlert begint een actie om het lachgasgebruik in de auto door jongeren tegen te gaan.
19 nov 8:36
Veel jongeren voelen zich nu slechter dan voor de coronacrisis, blijkt uit onderzoek door I&O Research in opdracht van de NOS.
19 nov 7:35
De Immigratie- en Naturalisatiedienst (IND) is te streng voor asielzoekers als het gaat om het bewijzen van hun identiteit en nationaliteit, stelt Amnesty International op basis van eigen onderzoek.
18 nov 21:53
Het zorgministerie meldde vandaag 5.391 nieuwe besmettingen met het coronavirus.
18 nov 21:04
Het Openbaar Ministerie (OM) heeft opnieuw onbedoeld een foto van kroongetuige Nabil B. verspreid, heeft het OM zelf gemeld.
18 nov 18:21
Een meerderheid van de Nederlanders wil zich niet direct laten inenten wanneer een vaccin tegen het coronavirus beschikbaar komt.
18 nov 15:56
De Bond tegen vloeken heeft nog nooit zoveel vloeken en grove taal in kinderboeken aangetroffen als dit jaar. In twee op de drie boeken vond de bond een of meerdere vloeken.
18 nov 14:39
Het aantal nieuwe coronagevallen is gestegen. Tussen dinsdagochtend en woensdagochtend zijn 4628 positieve tests geregistreerd.
18 nov 14:21
Kamerlid Thierry Baudet wordt niet vervolgd vanwege zijn 'treintweet'. Dat heeft het Openbaar Ministerie in Amsterdam besloten na het beoordelen van aangiftes tegen hem wegens discriminatie.
18 nov 14:06
Minister Ank Bijleveld van Defensie noemt de aangekondigde terugtrekking van Amerikaanse militairen uit Afghanistan en Irak "opnieuw een onaangename verrassing".
18 nov 10:01
De politie heeft in een onderzoek naar meerdere openlijke geweldplegingen en mishandelingen in Amsterdam vijf minderjarige verdachten aangehouden.
18 nov 8:45
Het lerarentekort in het Amsterdamse basisonderwijs is in een jaar tijd gedaald met 20 procent.
18 nov 8:03
Reizigers die in Nederland aankomen worden straks verplicht te bewijzen dat ze getest zijn op het coronavirus.
17 nov 22:42
De politie vermoedt dat mogelijk nog één of twee personen betrokken zijn geweest bij de dood van Omar Essalih (29), maakte de politie dinsdag bekend in het tv-programma Opsporing Verzocht.
17 nov 20:53
Mensen die erachter komen dat ze in contact met een besmet persoon zijn geweest, kunnen zich vanaf 1 december laten testen, ook als ze geen klachten hebben.
17 nov 19:59
Mensen kunnen vanaf donderdag weer cultuur opsnuiven in theaters, musea, bioscopen en muziekzalen en weer plezier hebben in dierentuinen en pretparken.
17 nov 19:59
Als de cijfers met het coronavirus blijven dalen, kan eventueel half december voorzichtig de eerste versoepeling van de huidige coronamaatregelen worden doorgevoerd.
17 nov 18:32
Terwijl twee coronavaccins volgens onderzoeksresultaten goed werken, ziet onderzoeksbureau I&O de bereidheid van Nederlanders om zich te laten vaccineren tegen het coronavirus afnemen.
17 nov 17:09
De politie heeft in Rijssen een 44-jarige man aangehouden op verdenking van betrokkenheid bij terrorisme.
<< < 2 3 4 5 6 > >>

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi